-
Tym razem wchodzę tu NAPEWNO ostatni raz. Po prostu szkoda czasu, pieniędzy i nerwów na to forum.
Aczkolwiek nasunęło mi sie kilka spostrzeżeń, którymi muszę się podzielić. Z własnego doświadczenia. A więc:
Fakt 1- gdy tu weszłam i pisałam wersalikami na różne tematy( karmienie, rehabilitacja, poznawanie innych ) nikomu to nie wadziło. Osoby, które w chwili obecnej naskakują z byle powodu na mnie, odpowiadały przyjażnie na moje posty.
Fakt 2- gdy zwróciłam uwagę Su (jednej ze stałych bywal...
-
Ile kosztuje opiekunka? W Warszawie?
Bo zgłupiałam.
Niania znowu zazadała podwyżki.
I mniej obowiązków.
I mniej godzin pracy.
I wymiany dziecka na mniej ruchliwe
Bo męczy.
Poradzcie pls
Hmmm - ide z takimi samymi żadaniami do mojego szefa.
Może uda mi sie go zamienic na mniej upierdliwego osobnika?
Albo raczej to on wymieni mnie na "nowszy model".
-
Dziewczyny,
moja Karocia 6 lipca skończy 5 miesięcy i zastanawiam się od kiedy zacząć ją przyzwyczajać do picia np z butelki niekapki? Teraz mała je warzywka ze słoiczka łyżeczką ( co wygląda tak, ona cała, ja do połowy + kanapa wszystko w warzywkach
Natomist kleik, mleczko i soczki je z butelki, tyle, że kleik z takiej z dużą dziurką. Czy już powinnam podawać jej coś w kubeczku niekapku? A jeśli tak to co? Kleik? Soczek?
pozdrawiam
Gosia
-
Oto przepis na "popularny" post:
NAPISZ TYTUL DUZYMI LITERAMI
nastepnie odwolaj sie do braku sympatii i wsparcia osob z forum
nie wskazuj bron boże o kogo chodzi
wspomnij enigmatycznie o poprzednie dyskusji
nie wspominaj o zadnym temacie który choc trochę może być związany z tematem "dziecko"
i już!
Tłum spragnionych sensacji emamusiek zapyta o co chodzi, bedzie za, lub przeciw, wyśledzi wszystkie bieżące i zamkniete watki zwiazane i niezwiązane z tematem, wesprze lub zgani i zacznie wres...