Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      melo

melo

(4 wyniki)
    • Tym razem wchodzę tu NAPEWNO ostatni raz. Po prostu szkoda czasu, pieniędzy i nerwów na to forum. Aczkolwiek nasunęło mi sie kilka spostrzeżeń, którymi muszę się podzielić. Z własnego doświadczenia. A więc: Fakt 1- gdy tu weszłam i pisałam wersalikami na różne tematy( karmienie, rehabilitacja, poznawanie innych ) nikomu to nie wadziło. Osoby, które w chwili obecnej naskakują z byle powodu na mnie, odpowiadały przyjażnie na moje posty. Fakt 2- gdy zwróciłam uwagę Su (jednej ze stałych bywal...
    • Ile kosztuje opiekunka? W Warszawie? Bo zgłupiałam. Niania znowu zazadała podwyżki. I mniej obowiązków. I mniej godzin pracy. I wymiany dziecka na mniej ruchliwe Bo męczy. Poradzcie pls Hmmm - ide z takimi samymi żadaniami do mojego szefa. Może uda mi sie go zamienic na mniej upierdliwego osobnika? Albo raczej to on wymieni mnie na "nowszy model".
    • Dziewczyny, moja Karocia 6 lipca skończy 5 miesięcy i zastanawiam się od kiedy zacząć ją przyzwyczajać do picia np z butelki niekapki? Teraz mała je warzywka ze słoiczka łyżeczką ( co wygląda tak, ona cała, ja do połowy + kanapa wszystko w warzywkach Natomist kleik, mleczko i soczki je z butelki, tyle, że kleik z takiej z dużą dziurką. Czy już powinnam podawać jej coś w kubeczku niekapku? A jeśli tak to co? Kleik? Soczek? pozdrawiam Gosia
    • Oto przepis na "popularny" post: NAPISZ TYTUL DUZYMI LITERAMI nastepnie odwolaj sie do braku sympatii i wsparcia osob z forum nie wskazuj bron boże o kogo chodzi wspomnij enigmatycznie o poprzednie dyskusji nie wspominaj o zadnym temacie który choc trochę może być związany z tematem "dziecko" i już! Tłum spragnionych sensacji emamusiek zapyta o co chodzi, bedzie za, lub przeciw, wyśledzi wszystkie bieżące i zamkniete watki zwiazane i niezwiązane z tematem, wesprze lub zgani i zacznie wres...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się