melo

(9 wyników)
  • Mela D(6)

Jakiś czas temu dostałam krem Mela D La roche Posay, ale zgubiłam do niego ulotkę. Czy oprucz właściwości wybielających ma on jakieś inne np. przeciwzmarszczkowe? Czy efekt wybielający jest zauważalny. Czy jest to krem na dzień czy na noc?
  • Mela D(6)

Napiszcie jakie były wasze odczucia po zastosowaniu tego kremu. Czy jest skuteczny na przebarwienia. Przepisał mi go dermatolog, ale jest dość drogi i chciałabym wiedzieć czy jest wart swojej ceny.
  • Witaj!Ja znowu o tych moich nieszczęsnych przebarwieniach:)Justy który krem Mela-D czy Unitone 4 jest silniejszy?Byłam u dermatologa(innego niż w zeszłym roku)i polecił mi Unitone4.Wczesniej używałam Mela-D i tego kremu sporo jeszcze mi zostało i nie wiem czy warto kupić Unitone,jest lepszy od Mela i można go spokojnie stosować na przebarwienia blisko oczu?Bardzo Ci dziękuję za pomoc :)Pozdrawiam
  • Od paru tygodni pojawila mi sie na czole ciemniejsza plama. Dermatolog orzekł, ze spowodowane to jest operowaniem promieni słonecznych. Ponieważ wcześniej nic takiego mi się nie zdarzało stwierdził, że pewnie biorę jakieś leki hormonalne, co oczywiście jest prawdą. Postraszył mnie trochę, że organizm może podobnie reagować nawet po odstawieniu leku przy każdym kontakcie skóry ze słońcem. Zalecił mi jednak krem La Roche Posay Mela C (chyba?), który ujednolica koloryt skóry. Czy ...
  • Czy po kuracji kwasami będę mogła się w przyszłości opalać ? Po jakim czasie ? Lubię być lekko opalona, samoopalacze na ciało nie zdały egzaminu (na twarz tak). Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Kupiłam krem Mela-D i wydaje mi sie ze to podrobka. Prosze mi podac jaki ma zapach, konsystencje, kolor i po jakim czasie sa efekty itd.
  • -- Cześć Po ciązy 2 lata temu zostały mi na twarzy brązowe przebarwienia w okolicach ust, oczu i na czole. Odstawiłam pigułki antykoncepcyjne, byłam na 6 zabiegach z kwasami wybielającymi u kosmetyczki, mam zdrową wątrobę, a plamy dalej są . Poradźcie coś. Jakie są najlepsze kremy wybielające? Słyszałam o Drula forte, czy któraś z Was uzywałą? Pozdrawiam Daga www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=621&w=6909827
  • pytanie jak wyzej. Cos obilo mi sie o uszy dove, ale nie wiem jak tam w tym filtrem jest. Istnieje taki?
  • Dziewczyny, pomóżcie! Mam starszliwe plamy na buzi! Wiem, że odnosnie przebarwień napisałyście już wiele - czytałam wszystkie wątki, ale mnie nic nie pomaga! Moje przebariwnia mają chyba związek również z tabletkami antykoncepcyjnymi. Od roku używam kremu LRP Mela - D, ale efekty nie są jakieś rewelacyjne. Zimą przebarwienia jaśnieją, ale wraz z pojawieniem się pierwszych promieni słońca - ciemnieją - pomimo, że używam kremów z wysokimi filtrami. Już nie wiem, co mam robić... Jeś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się