melo

(6 wyników)
  • Śliczna koteczka- pełna gracji!!! Ma takie mądre oczy!! Cudna!!
  • Dziewczyny podajcie to ogłoszenie dalej wśród znajomych, etc... www.zakoceni.pl/index.php?showtopic=1324&st=0
  • Do niedawna śledziłam wątki ashton i kromisi i zastanawiałam się kiedy u mnie się zacznie.No i nieuchronne nadeszło.Pół nocy z głowy bo Mela wyła niczym syrena alarmowa.Na wołanie nie przyszła tylko łaziła po całym mieszkaniu i oznajmiała całemu światu jaka ona nieszczęśliwa.Nie wiedziałam że z tak małego pyszczka można wydobyć tyle tonacji.Oczyma wyobraźni widziałam pod drzwiami bandę rozochoconych kocurów.;) Wreszcie zamknęła pyszczydło.Już zapadałam w głęboki sen gdy nagle usłyszała...
  • Melka jest z nami już dwa miesiące i daje się poznawać coraz to z nowszej,nieznanej nam strony. 1. Kot niszczyciel Zabrała się za kable a w szczególności upodobała sobie ten od internetu.Gdybym w porę nie zauważyła to długo zastanawiałabym się dlaczego nie mam kontaktu ze światem.Nie wspomnę już gdy ktoregoś ranka włączylismy telewizor celem obejrzenia filmu.Telewizor owszem działał z tym ze na pierwszym i drugim programie mielismy jakieś takie dziwne cętki.Po jakimś czasie mąz włączy...
  • Mala trafi do mnie. Skoro juz podjeclam decyzje, chce to zrobic jak najszybciej, nie chce, zeby byla tam zbyt dlugo. Potrzebny pilnie transport z TG do Wawy; ewentualnie jesli ktos jedzie "w okolice", moge podjechac w polowe drogi. Czy ktos moze pomoc Meli, zeby jak najszybciej byla w swoim docelowym domku???
  • Kolejna awantura domowa. Kolejna o dokocenie. Nawet nie wiecie jak bym chciała mieć drugiego kota, a ONI ciągle tylko: nawet sobie nie wyobrażasz jakie to koszty, nawet sobie nie wyobrażasz ile ten kot zniszczy ( nasza Mela nic nie zniszczyła, od kąd ją mamy!), nawet sobie nie wyobrażasz, że Mela nie dopuści jej nawet do miski, nawet sobie nie wyobrażasz, jak będzie na to małe fuczeć, syczeć i co tylko. Boze jaką ja mam ograniczoną wyobraźnie. Cholerni behawioryści od siedmiu bole...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się