Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      mena

mena

(9 wyników)
    • Przy nicku ,gdy klikam na odp jest "napisala",a login wskazuje ,ze jest menem ,,o co tu chodzi?
    • wszyscy w domu ? Wszystko równo pod sufitem ? p.s.: bo na te Twoje "żądania" juz chyba nikomu nie chce sie patrzeć (i czytać) !!!! COFAM OKREŚLENIE WOBEC CIEBIE "MAŁEJ CENZORKI" - wobec obecnych tutaj kapuśków-cenzorków Ty jesteś taką małą "małpką" kataryniarza ... p.s.: chesz mój IP ?:))))
    • dziala jakby bylo pijane! piec razy wysylalem jedna wiadomosc, najpierw bylo za duzo adresatow, a potem ja kilka razy normalnie wcielo. na koniec w ogole nie pojawil sie komunikat, ze poszla. nowe maile sa we wszystkich miejsach listy i dopiero jak je przeczytam to ustawiaja sie chronologicznie. maile nie zapisuja sie w poczcie wychodzacej, mimo ze powinny. a juz w ogole szczytem jest kiedy zamiast adresata widze znaki zapytania!!!
    • Może wprowadzic jeszcze taka formułkę dla forumowiczów posiadających karte dźwiękową ? p.s.: to w temacie cenzury - ostatnio bardzo popularnym na tym forum :(
    • "Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu." bardzo duzo widze takich postow (w dziwnych miejscach). czy to ma zastapic wycinanie postow w srodku watku?
    • czyj był dzisiaj 300-tysięczny wpis na forum towarzyskim ?:) z góry dziekuję za szybciutka odpowiedź :)
    • w tym nowym raju forumowym, hę ?:)) p.s.: w utopii ??:)
    • watek z FT pt "przybyli ulani pod okienko" zalozony przez powszechnie znanego men_'a..... a to dlatego ze obrazilam tam niejaka "oona"..... tak samo jak prosze o usuwanie watkow z FT w ktorych men i jego powszechnie znane niki zawierajace formulke " only-cipko" itp......bo wiadomo od razu o kogo chodzi.... zadne koneksje pomiedzy wladzami forum a niejakim men_'em mnie nie interesuja...... dziekuje....
    • bardzo nerwowo reagują na wątki i posty men_a - i czasami zdarzy sie im wyciąc moje zapytanie o pogodę, O ! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się