mena

(17 wyników)
  • [img]https://images50.fotosik.pl/144/1b1fb3d4f0aad7bdmed.jpg[/img]
  • Perfekcyjny makijaż, piękne, wieczorowe suknie i szpilki na niebotycznych obcasach. O tytuł miss ubiegało się 28 - nie, nie pań, ale panów. W Tajlandii po raz 12. odbył się konkurs piękności dla transwestytów. O tytuł najpiękniejszej(-go?) mogli ubiegać się mężczyźni w wieku od 18 do 25 lat. www.tvn24.pl/-1,1655402,0,1,oto-19_letni-miss-transwestytow,wiadomosc.html Świat do góry nogami stoi?
  • Jak przychodzisz pijany do domu, to zacznij przeszukiwać łóżko, szuflady i wszystko co się da, a gdy żona spyta czego szukasz, odpowiedz: - Odrobiny zrozumienia!
  • Coś się zmieniło?, ktoś się ożenił, ktoś urodził? poczytać musze :-)
  • jest ta męska zachłanność na seks. Powszechną wiedzą jest to, że więcej niż połowa dorosłych menów, ma potrzebę seksu 1-2 razy w tygodniu, zaś uprawia go 2-3 razy. Ta "nadwyżka" to efekt seksualnej prowokacji kobiet. Szacuje się, że w populacji mężczyzn jest nieco poniżej 3% nadpobudliwych seksualnie, czyli seksomanów. Zaledwie 3 %! Zaledwie! Więc nie wciskajcie kitu, że my tak pragniemy? Kompletna i totalna bzdura, wynikająca z chciejstwa kobiet, z nadziei na samosprawdzające się prze...
  • Szperajac troche po necie wyszukalam to: List nastolatki do psychologa dyżurnego Bravo Girl: Panie doktorze, do moich drzwi zadzwonił dzwonek. Otwarłam. Przed drzwiami stał młody mężczyzna i zapytał mnie: "czy rodzice są w domu?" Zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że nie. Rzucił się na mnie, zadarł mi spódniczkę i zerżnął dwa razy. Bardzo proszę o odpowiedź, czego on mógł chcieć od moich rodziców? Kiedyś będąc 14latka czytywałam to czasopismo ale wydawal mi sie w tamtych czasach troc...
  • Badania wykazują, że wiele z pań ma świetnie opracowane taktyki odwracania uwagi partnerów od ceny danej rzeczy albo przekonywania, że ich zakupy były po prostu konieczne. Panie przyznały, że jeśli partner odkryłby prawdziwą cenę rzeczy, czułyby się winne, że wydały tak dużo pieniędzy i cała radość z nowych nabytków poszłaby na marne. Może parę razy zdarzyło mi się zerwać cenę, ale nie wiem dlaczego – przyznaje Danuta (56 lat). – Zwykle nie mam z tym problemu, nie czuję...
  • grupowo, do 20-30 osób. A Jak to u Was jest z dotrzymywaniem tajemnic?
  • W pozowaniu do nagich zdjęć kobiety i mężczyzny ? Czy pozująca/y transseksualista/ka budzi wasze obrzydzenie? [img]https://www.zeberka.pl/img/le/1_1.jpg[/img]
  • Jeśli men zakłada żeńskiego nicka , i flirtuje z menami , to się zastanawiam czy jest homoseksualny? Czy Wy też macie takie wrażenie ?
  • wczoraj słyszałem zdanie "zapuść wąsy , lubię to laskotanie " jak tam z wami dziewczyny ? lubicie ,jak was cos ....laskota?:) Ja lubię byc ogolony , przy samej skorze . Kiedyś przed laty nasiłem wąsiki , ale mi przeszło.
  • tym trudniej ja przerwac..nie wazne jak nazwiemy ten stan. Singiel z wyboru czy tak chcial los...gdy zazna sie tego stanu z mijajacym czasem coraz trudniej jest zdecydowac sie na staly zwiazek..nauczeni ze decydujemy o sobie..i dobrze nam z tym ...i zle...
  • Jakim trzeba być menem żeby być feministą ?
  • [img]https://bi.gazeta.pl/im/5/8211/z8211425X.jpg[/img] www.logo24.pl/Logo24/1,86375,8211421,Akcja_depilacja.html Ja bym takiego mena wydepilowanego nie chciała oglądać :) :)
  • Tu piszesz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=77277606&a=77334696 że chcesz sprawdzić? Ale pewnie nie wiesz, że ja znam ten numer! Przeszedłem to i nie dam się drugi raz wpakować w taki pasztet! Wiem o co chodzi, ale ku przestrodze dla tych menów, którzy nie wiedzą, opowiem co i jak jest z tym publicznym umawianiem! Byłem jeszcze młodym (stażem, tylko stażem) forumkiem pod nickiem tadeuszx i popełniłem takie umawianie! Przybyłem na miejsce tak chwilę przed czasem, wchodzę, a ...
  • Dlaczego Szkoci/meni/ chodzą w spódniczkach midi ???
  • Tadziu przyznaj no się, ile dzieciaków nieślubnych lata po tym świecie, Ty który jesteś taki "porządnicki" szlajasz się po parkingach z jakimś elementem, no,no, no..., czego się dowiadujemy....:DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się