mena

(5 wyników)
  • napiszcie rzebym wiedział co mam f sobie zmienidź
  • Normalnie jak paczsze natych misaczkuw, to wam muwie. Dżeri muj terz nie zły, ale te strąkmeny majom chyba leprze te witaminy... Jak go namuwić rzeby terz taki był?? On taki zajenty tym bizmesem?? Ja chyba przy takim strąkmenie była bym bardziej wyzwolona jak to nadka pisze. Cauje Aggie
  • napiszcie co tam się w waszych miastach dzieje. niby wiem z tv, ale chcialabym od was. bierzecie czynny udział? ja na razie biernie we wszystkim uczestniczę, bo praca, ale jutro idę na ul. JPII o 21. w oknach wiszą flagi, nawet mpk się oznaczyło, dzisiaj byłam w selgrosie - normalnie tłumy a dzisiaj pustki. pozdr.
  • Ale super zem se klikła na to forum. To beńdzie muj drugi dom, caóje was mocno, tego żem szókała cale czy lata. Caóje was naprawde strasznie kochane kozmo gersly tylko ide teraz mojemu miskowi zrobic miche, bo mie potem nie beńdzie kochał jak mu nie dam papu papu i lyrzeczkom nie nakarmie, bo my sie z moim miskiem to tak super kochamy i muwie wam napisze wam wszystko puzniej jak juz zrobie mu jesc i loda. Pa!
  • anarhje ale mnie było dułgo na foróm bo miałam zawirowania zwionzkowe i mam nowego mena i tera jezdem pankuwa i metaluwa i mam tera anarhistyczny pónkt widzenia tego sfiata i tera takie chasła wypisóje. wienc sie nie dzifcie, a na mórah jak zobaczycie napisa "anarhja i kozmo for ol!" to dopiszcie cos bo to znaczy rze to ja napisałam i tak morzemy sie tajnie anarhistycznie znajdować. czymcie sie ajlowjubejbi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się