meszki

(4 wyniki)
  • Od czego pojawia się ciemniejszy meszek pod nosem? Jestem ciemną brunetką i mam meszek pod nosem, ale czasem mam go ciemniejszy.I do tego okres co 40 dni.
  • mam 20lat i zauwazylam ze mam bardziej widoczny meszek nad gorna warga. jest to dla mnie powazny problem bo wyglada to nieestetycznie i zle sie z tym czuje..co moze byc przyczyna??? przeciez mam dopiero 20 lat! zastanawiam sie czy powodem nie jest przypadkiem fakt, ze przyjmowalam przez 3 miesiace preparat SILICA(ziolowy) na porost wlosow i wzmocnienie paznokci...??? jakie sa najlepsze sposoby na ten problem.Prosze goraco o rade bo to dla mnie bardzo wazne!!!
  • mam nad wargami czarny meszek .... najwiecej jest go nad kącikami ust .... bardzo mi to przeszkadza .... jak się tego pozbyć ?? i w jakiej cenie ?? golenie nie wchodzi w grę a gdy chcialam wydepilowac kreme do depilacji zauważyałm że na opakowaniu pisze żeby nie używac na twarzy ...
  • witam czy nie wydaje wam sie że macie więcej "meszku" na twzrzy. bo ja zaczynam się zastanawiać kiedy i czy wogóle to się zmienii czy czegoś z tym nie zrobić. po ciąży wszystkie pieprzyki nawet te malutkie zrobiły mi się odstające, (wypukłe).czy to normalne, czy któraś też tak miala? dodam, że jestem 2,5 miesiąca po porodzie i trochę mi się to nie podoba.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się