Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ
      microsoft

microsoft

(3 wyniki)
    • Po zainstalowaniu wersji SAP GUI 710 nie działa hurtownia danych. Po uruchomieniu transakcji RRMX Excel w ogole nie otwiera sie, musze go uruchomic z Programy -> Business Explorer, ale nawet wtedy po uruchomieniu jakiegokolwiek raportu funkcje nie dzialaja prawidlowo. Czy ktos z Was wie, czy nalezy cos jeszcze zrobic, aby hurtownia dzialala prawidlowo na SAP GUI 710?
    • Witam grupowiczow, Moje pytanie dotyczy rozwiazan RFID w SAP. Czy ktos orientuje sie moze, czy jakas firma wdrazajaca SAP oferuje tego typu fukcjonalnosc? Chodzi mi raczej o jakies autorskie aplikacje, ale powiazane z SAP, bo rozwiazania SAP w tym zakresie sa chyba jeszcze dosc mlode. dziekuje z gory :) Pozdrawiam Michal Krawczyk abap.webpark.pl ABAP FAQ, Links mssqlserver.webpark.pl Microsoft SQL Server 2000 FAQ
    • Witam wszystkich! Mam pytanie dotyczące MBS 4.6D. Aby zainstalowąć Mini Basis System jakie muszą być spełnione wymagania systemowe? A po drugie to czy MBS i SAP WAS to to samo? Trzecie pytanko: od czego trzeba zacząć porządną naukę o R/3.Ja narazie jestem użytkownikiem r/3, znam kilkanaście transakcji w SD i MM.Próbowałem troche grzebać w ABAP. I co dalej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się