Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      minister

minister

(376 wyników)
    • O czym ten koczkodan z PSL mówi niech wyjaśni jak dyplom zdobywał syn ministra Sawickiego i ile za den dyplom magistra weterynarii i ile który ten dyplom wydał,patrząc na sejm to chyba większość wieśniaków z PSL takimi szemranymi dyplomami się posługuje. zarobił w spółce skarbu państwa szef uczelni
    • Co ma polityk do czynienia z sądownictwem polskim? Nic. Jutro pujdzie ten polityk na szczaw, poco wtyka palce w nie swoje sprawy? Polityk w Polsce to nie Car w Rosji. Dziwne że w Polsce się to zapomina. Gowina pod sąd za nadużywanie władzy. Cynizm jest wynikiem powiązania wygody z bezsilnością. Bertrand Russell
    • [b]Ja jestem ciekawy za co ten minister Arłukowicz bierze kasę, gdy ta jego działalność jest zagrożeniem dla życia Polaków? Przecież to jest rozpacz, czego się nie dotknie to porażka. Panie Donald kiedy pan spuści wodę po takim działaniu !!!! [/b]
    • Przecież on nie ma najmniejszego pojęcia o prawie ! Gość skończył filozofię na KUL-u i jest fundamentalistą katolickim, który większość "kariery" politycznej zrobił w PIS ! Żeby było śmieszniej to ministrem rolnictwa zostanie 30 letni lekarz, który nigdy jeszcze nigdzie nie pracował, bo zajęty był robieniem doktoratu. Coś mi się wydaje, że Tuska ludzie wywiozą na taczkach wkrótce
    • gdybym byl tak ladnym mezczyzna jak pan minister tez bym sie w przerwach meczow chcial pokazywac- niech mlodziez oraz mezczyzni dorosli maja jakies idealy a nie tylko brad pitt i ten drugi..no jak mu tam.. clooney
    • To prawda, dla kraju w budowie, to ministerstwo wymaga więcej pracy, odpowiedzialności i kompetencji niż praca samego premiera. Problem nasz i tego ministra polega na tym, że nikt rzeczowo, a jest to w końcu obowiązek ambitniejszej prasy, nie ocenił go. Nie wiemy czy drogi są budowane efektywnie, nie wiemy czy ich budowa jest droższa niż gdzie indziej, nie wiemy czy czas przedsięwzięcia jest porównywalny z innymi tego typu inwestycjami. nie wiemy także jaki jest harmonogram całości prac - ile...
    • Ministrówna równa goowna!† † † †
    • Tusk o karcie praw podstawowych www.youtube.com/watch?v=x7bEu4DkIuU&feature=related RZĄD TUSKA, DZIŚ KIERUJĄCY UNIA EUROPEJSKA, KAŻE POWOLI UMIERAĆ OBYWATELOM POLSKIM, CHORYM NA STWARDNIENIE ROZSIANE. USTAWA NAPISANA PRZEZ MINISTRA ZDROWIA EWĘ KOPACZ MÓWI: CHORY NA STWARDNIENIE ROZSIANE MOŻE BYĆ LECZONY W WIEKU OD 16 TOKU ŻYCIA DO 40 ROKU ŻYCIA , NIE DŁUŻEJ NIŻ PRZEZ 3 ...
    • Jeśli pani Kosel będzie pilnowała interesów skarbu państwa tak jak swoich to jestem spokojny
    • Rządy PO w pełnej krasie. Pełna prowizorka.
    • [i]to by zobaczyła kilkanaście składników: dwa etaty, recenzje, opinie, konsultacje, teksty pisane na zamówienie itd.[/i] To ile Pan poswieca czasu na prace zwiazana z obowiazkami okreslonymi przez kontrakt w PAN? [b]Czy przypadkiem podane wynagrodzenie w stosunku od poswieconego czasu nie jest adekwatne lub wrecz[/b] w przypadku niektorych pracownikow (dotyczy to tez uczelni) [b]wysokie?[/b]
    • Posuniecia Rostowskiego sa przerazajace! Podnoszenie akcyzy na paliwa ktora zapowiada, to napedzenie inflacji. Juz teraz jest na poziomie 4%, co bedzie gdy paliwo zdrozeje? Sami zobaczycie. Rostowski takze zapowiedzial podniesienie podatkow gdy przyjdzie recesjia. Nie mozna sobie wyobrazic lepszej metody zaduszenia gospodarki. Ani slowa w jego planie nie ma na temat obnizenia kosztow zatrudnienia czy obnizenia podatkow dla przedsiebiorcow. To takimi metodami walczy sie z bezrobociem. Kazda za...
    • "961 szkół nie ma dostępu do kanalizacji." To jak je pobudowano i czy za PiS ten dostęp miały?
    • [b]Mam propozycję dla Radziszewskiej: Minister bez teki ds. kółek różańcowych.[/b]
    • Moim zdaniem,ministrem oświaty może być człowiek świadomy roli świeckiego państwa i wprowadzić "Etykę" do nauczania w szkołach i nie zamiast religii,jeśli chcemy mieć w przyszłości obywateli zdolnych do świadomych wyborów i do samodzielnego i kreatywnego myślenia, i odpowiedzialności za swoje państwo, żeby oślepieni pazernością nie uciekali z kapitałem i przedsiębiorstwami do innych państw, gdyby zobowiązani do solidarności społecznej musieli płacić wyższe podatki. Filozofia odpowiedzialn...
    • Dobrze sie dzieje, ze mamy jeszcze tak wysublimowanych na klam ludzi honoru. Jednak nie mozna dopuszczac do tego, aby ciagle przepraszac za niekulturalne wystepki tak malego i malointeligentnego czlowieka jakim jest Kaczynski, który chcialby rzadzic Polska, a przez to zepsuc wszyskie Jej dobrosasiedzkie kontakty. Nalezy zawsze pamietsc, ze slowa raz wypowiedziane, nie mozna wymazac z pamieci.
    • ogladalam w RT wywiad z tymze ministrem madry facet i madrze mowil, miejmy nadzieje ze dyktaura ruska zostawi go w spokoju
    • Eksprzewodniczacy Unii Wolnoszczy wystepuje ostro w sprawie faworyzowanego ostatnio chamusia z Bilgoraja. Nie zebym byl entuzjasta tej zaklamanej koalicji.
    • Nie ptasiej, a świńskiej! Przemysł farmaceutyczny drży w posadach! To będzie bestseller!
    • W poniedziałek Antek Maciora zgłosi wniosek o postawienie przed Trybunałem Stanu konstytucyjnego ministra bo był posiadł nienależną wiedzę. Co zrobi Prezes ? Chyba zamówi ze 100 pochodni i wreszcie jakieś kaptury i uda się pod Pałac z dwoma przybocznymi Błszczakiem i Kuchcińskim (jakby nie było cały jeden mózg można by z tych dwóch skleić). Ten kraj to paranoja i dziennikarze to jeszcze podsycają !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się