-
To wcale nie jest tak mało. Powiedział minister pracy hahaha:
www.hotmoney.pl/artykul/minister-pracy-zarabiac-1600-zl-brutto-to-naprawde-zaden-wstyd-26174
-
slyszałyście? agent Watykanu, członek opus dei, zajadły katolicki dogmatyk - uwaga - bez żadnego doświadczenia w materii prawa.
forum.gazeta.pl/forum/w,904,130757313,,Tuska_partia_szachow.html?v=2
obejmuje bardzo ważny społecznie resort, który w dodatku wymaga gruntownej reformy.
Ta informacja jest tak absurdalna, że mam nadzieję, ze jest jakąś plotką, kaczką dziennikarską.
Nie głosowałam na PO, ale to żadne pocieszenie.
-
powiedzieć "B".
-
Czy nie sądzicie, ze to chamstwo? Pan, który ma stosunkowo wysokie zarobki i którego psim obowiązkiem jest odgórnie dbać o jakość żywności posuwa się do zwalenia tegoż obowiązku na klientów, których często nie stać na droższe produkty. Zamiast kontrolować, zamykać i egzekwować jakość, bezczelnie radzi ludziom, którzy często ledwie wiążą koniec z końcem, żeby płacili za nią drożej. To może jakieś dotacje na lepszą jakościowo żywność, najlepiej z pensji pana ministra?
-
która zna szkołę "od podszewki"... OMG...
-
waldek1984.wordpress.com/2009/11/04/minister-ewa-kopacz-w-kropce-nad-i-3-11-2009/
-
Na Tok FM jest transmisja z sejmu.
No normalnie nokaucik opozycji :)
-
media.wp.pl/kat,1022947,wid,14960622,wiadomosc.html
[b][/b]
-
joanna,
-
"Czy minister zdrowia Ewa Kopacz postawiła się poza Kościołem
katolickim? Jeżeli wskazała szpital, w który 14 letnia Agata
dokonała aborcji, jest w ekskomunice - zasugerował arcybiskup
Tadeusz Gocłowski. Ale ostateczną decyzję pozna przy konfesjonale -
pisze "Dziennik"."
fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/minister-kopacz-poza-kosciolem-katolickim,1133045,2943
Bo mnie cieszy fakt, że coraz bliżej końca farsy
pt "dziewięćdziesiat ileś procent katolików w Polsce".
-
Co w nim takiego "ładnego"? Pomarszczony, o nieprzyjemnym wyglądzie twarzy, do tego wygląda strasznie staro jak na swój wiek. Co kobiety widzą w takim typie urody? Może i wygląda męsko, ale bardzo niemłodo w stosunku do wieku.
-
Dziwne, że o tym, że mąż Kaczyńskiej nocuje w pałacu prezydenckim wie już cała
Polska ale o tym, że Tusk w kryzysie dawał kasę ministrom(chociaż wcześniej
przyjęli ustawę że nagród w 2009 roku nie będzie) cisza. No pobluzgajcie teraz
troszkę na rząd, że sobie kieszenie wypycha NASZYMI pieniędzmi.
-
Co myslicie o tych wywalonych emocjach placzacych ministrow (wczesniej chyba plakali we wloszech)?
Nie przeraza Was to? Moja kumpela z Polski, ktora niedawno przeprowadzila sie do Hiszpanii placze mi w sluchawke, ze wojna, ze na koniu do Polski bedzie wracac, bo nie bedzie paliwa, pieniedzy ani jedzenia.
Niedawno dziecko urodzila, wiec wspolnie ustalilysmy, ze pewnie jej hormony szaleja;), ale fakt jest faktem, ja ogolnie jestem podatna na czyjes lzy i nie ukrywam, ze jestem conajmniej skon...
-
Jednym z nowych pomysłów pani minister Hall jest to, aby podczas awansu nauczyciela brać pod uwagę opinię rodziców i uczniów...no i trochę mi z tym dziwnie;) No bo co ci rodzice i uczniowie będą opiniować? Przygotowanie nauczyciela do lekcji, stosunek do uczniów, czy jeszcze coś innego? I jakoś od razu widze pole do nadużyć- z jednej strony nauczyciel, który wie, że nie powienien się narażać bo mu Rada Rodziców czy uczniowie wysmarują laurkę, z drugiej strony uczniowie, którzy wiadomo, czas...
-
Ja niewiem czy ten człowiek i doskonały lekarz poradzi sobie na tym
stanowisku. Problemy z NFZ na pewno zna "od podszewki" ale czy się za bardzo
nie pogubi w tym brudnym świecie polityki ??? "Nie rozmieni się na drobne?"
-
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12700750,Jonski__Przepraszam_pania_minister_Joanne_Muche_za.html
Przedstawiciel opozycji skrytykował pracę członkini rządu. Gdy zasugerował, ze członkini powinna podać się do dymisji, bo nie radzi sobie z obowiązkami (jest w ciąży), posypały się na niego gromy, również ze strony przedstawicieli jego własnej partii. O to, że robi aluzje do sfery prywatnej członkini rządu.
Tak się zastanawiam, czy słusznie przeprosił.
Czy ciąża jest rzeczą wstydliw...
-
zaraz zatańczy
p. Klata
ruszyła kolejna edycja tzg.....znowu dałam się wkręcić:>
-
Może w końcu ktoś ukróci nadawanie reklam, w których kobieta jest ukazana
jako słodka idiotka lub obiekt seksualny. Mnie szag trafia jak widzę
te 'najlepsze warunki'
-
Ci ludzie nie mają już żadnego poczucia granic:
www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36811
-
Legutko zaproponował m.in.:
- łacina, historia sztuki i filozofia wśród maturalnych przedmiotów do wyboru
- za 3 lata obowiazkowa matura z matematyki
- Program "Zdolny uczeń" - opieka środowisk akademickich nad wybitnie zdolnymi
uczniami i sportowcami, stypendia dla nich,
-więcej kasy na kółka zainteresowań
-rozwój wiejskich przedszkoli
-język obcy obowiązkowy od I klasy
- zmiana profilu wycieczek szkolnych - od teraz mają służyć edukacji
patriotycznej, a ich program bedzie konsulto...