Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      mordy

mordy

(8 wyników)
    • Czego to objaw jest ? Rozmawiam przez telefon (komórkę) i w tej samej chwili ciągle rozmawiając zaczynam go wszędzie szukać,zaczynam się z lekka irytować bo pewnie zapomniałem zabrać z domu,a przecież mam go przy uchu :)
    • ... mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się o szafkę?
    • Taki tekst w autobusie rzuciła matka do dziecka trochę niegrzecznego, nie widziałam co to dziecko zrobiło ,ale cały autobus usłyszał mamuśkę . Jakie zachowania wyniesie z domu to dziecko?
    • Właśnie przed chwilą usłyszałam w TV ,że w Polsce jest ponad 100 dzieci nosicieli wirusa HIV, to smutne , bardzo mi żal tych dzieci, co one winne a ile w takim razie dorosłych z pewnością tysiące , jak nie dziesiątki tys , tu nie ma problemu adopcji, wiec nie muszą się nikomu przyznawać .
    • Na spacer po obiedzie się wybrałam do parku, krótki był to spacer, ptak mnie tak załatwił ,ze ciuchy do prania, spodnie żakiet i bluzka ciekawe czy plamy zejdą, nawet ptaki na mnie s..ją:(((
    • nie wyłączyłam przez zapomnienie, no i mnie zerwał:((((
    • Nie dość że łeb mnie boli i w PLUS GSM mnie wk...wili, to jeszcze tu ktoś znów rozrabia? Jeśli powiecie że forum ma być zamknięte to nie ma problemu, tak zrobimy.
    • Jeśli zamiast bilbordów reklamowych zaczynają się pojawiać jakieś takie ze smutnymi mordami... znaczy, ze zbliżają się wybory. :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się