mordy

(5 wyników)
  • Wczoraj miałam krótką wymianę zdań z moim byłym. Rozwścieczył mnie do białej gorączki. Gdyby był w zasięgu ręki chętnie bym mu przyłożyła. Ale może macie innych godnych kandydatów? A może ktoś nadstawi policzek? Potrzebne mi to. Tylko proszę o posty od forumowiczów z poczuciem humoru, a nie Wieprzowiny czy Cielęciny z Pruszkowa czy Wołomina. Pozdrawiam. I ogłaszam otwarcie rankingu
  • od czego????
  • * Chrobry złożył do papieża podanie o koronę * Elektra, jak wskazuje jej imię, już w starożytności odkryła elektryczność. * Głogowianie lali gorącą smołę na drapiących się Niemców * Myszy zagryzły Popiela, jego żonę Popielicę i córkę Popielniczkę. * Listek cebuli odwodni się w wyniku deplamolizy i będzie taki flakowaty. * Większość ryb żyje w wodzie. * Kukułki żyją w lasach i kukają: Ku - ku. * Żółw musi być z wierzchu twardy bo w środkowej części jest zupełnie mię...
  • Wróćmy na chwilę w czasy dzieciństwa Nad wodospadem nad wodotryskiem oberwał Hitler w mordę ogryzkiem z tego powodu wojna wybuchła bo Hitlerowi morda spuchła raz,dwa, trzy wychodź ty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się