-
"- Pewnego wieczora przyniosłem tu bukiet żółtych tulipanów. Gdy przyszedłem rano następnego dnia, kwiatów już nie było. Usuwają je sługusy Gronkiewicz-Waltz - Żydówki. Liczą na to, że prawdziwi Polacy zapomną o mordzie naszego polskiego prezydenta Lecha Kaczyńskiego - żalił się pan Roman"
Ja tez nie zapomne o mordzie polskiego prezydenta...
-
W samochodach Chevrolet Aveo, na których od niedawna szkolą się przyszli kierowcy i zdają egzaminy na prawo jazdy, występują usterki. - To jeżdżąca trumna - stwierdza egzaminator z Małopolskiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Krakowie.
- Jechałem z kursantką. W którymś momencie trzeba było nacisnąć na hamulec. A tu nic! Auto potoczyło się i stanęło kawałek dalej. Włosy na d... stanęły mi dęba - opowiada instruktor z Nowej Huty. Jego szkoła, podobnie jak i inne w Krakowie, właśnie przestawia si...
-
Niby nie powinno sie tak mówić, ale dzisiaj byłem świadkiem takiego buractwa...
Wysiadam z tramwaju na przystanku ulokowanym na środku ulicy. Przy tylnych drzwiach jakaś kobieta mało co nie została rozjechana przez jakichś buców w polonezie. Aż ich zarzuciło przy hamowaniu, ale nie przejęli się i dwa drzwi dalej znowu mało co nie przejechali następnej kobiety. Objechali ją po chodniku i jadą na mnie. Kierowca wychylony do połowy i drze mordę "nie widzisz chuju że mam zielone?" Objechał i m...
-
widzieliście zdjęcie superba kombi w najnowszym AŚ?
Czy to potwierdza, że takie coś zbuodwali czy to komputerowy bajer?
(przepraszam, że o skodzie ;-)
-
nielicznych osob publicznych do ktorych mam prawdziwy szacunek. Niestety w
PiSuarowym ustroju nie ma miejsca dla takich osob.
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3198706.html
-
Odpowiadam na insynuacje na mój temat: ten egzemplarz to nie mój, ja nie mam alufelg ani szyberdachu :))))
Swoją drogą to ciekaw jestem czy komuś tego Ursusa ukradli czy co, bo stoi już od kilku dni, a jakoś traktor to nie jest wymarzony środek lokomocji...
A to Audi TT z bagażnikiem na dachu stoi na pewno pod MacDonald's - tylko tam jest odpowiednie miejsce dla takich buraków :)
-
Czy dalej zlodzieje lubia tak ta marke? czy znacie jakies statystyki, z tego
co pamietam to najwiecej kradna popularne (na czesci). Moze czas zrewidowac
stereotypy???