Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      mordy

mordy

(19 wyników)
    • Co za kwas. Ile oni jeszcze będą badać. Nie mają na co wydawać pieniędzy. Tyle dzieci głodnych a oni ględzą co było 80 lat temu.
    • "Brak poprawności politycznej" Maksymilian Maria Kolbe - aktywna działalność do 1939 r. zm. w KL Auschwitz 14 sierpnia 1941 wydawca pism "Rycerz Niepokalanej", "Mały Dziennik", i "Radio Niepokalanów". o.Tadeusz Rydzyk "moim wzorem jest św.M.M.Kolbe "Radio Maryja","TV Trwam" "Nasz Dziennik".
    • to PISiory strzelily sobie w kolano, he, he, he.....
    • Ten artykuł to kłamstwo. AKowcy po wojnie dostawali od władzy wille i przywileje.
    • W artykule brak bardzo istotnych informacji. Po pierwsze, kim byli zabójcy. Sprawa trochę mi przypomina słynny kiedyś amerykański film "rozkaz zabić". Film pokazywał amerykańskiego dywersanta przerzuconego do okupowanej Francji z zadaniem zabicia Francuza obwinionego o kolaborację i donosicielstwo. Agent poznał "skazanego" osobiście i mimo narastających wątpliwości co do zasadności polecenia - zabił go. Po wojnie okazało się, że podejrzenia były nieuzasadnione. Pomimo to sprawa była j...
    • Francuzi we Francji mogą islamistom co najwyżej robić loda . Nie ma już francuzów . Zrobili Europie kupę nieszczęścia , stając się kolonią arabusów i niggersów . Już jest za późno ! Nie czytali Oriany Fallaci .
    • A od Rosji to się nic nie należy? Jeszcze za 1920 rok nic nie dali a my się tego nie zrzekali chyba. I nie wypłacili odszkodowań za Katyń. No i za cały socjalizm niech odszkodowania zapłacą.
    • Ja nie wiem, w jaki sposób rząd i jego służby miały postępować, by uratować Piotra S. Ale: były za to odpowiedzialne, każdy z nas w podobnej sytuacji życzyłby sobie, by jego rząd skutecznie doprowadził do uwolnienia. Nie udało się, więc jest to porażka rządu, i nie ma co tu owijać w bawełnę. A porównanie sprawnie działających służb wywiadowczych do konsulatu, pan daruje...
    • no i co POkomuszki? kto naciska ? jaka cisza ? wstyd prawda? obiboki !
    • Kadafi ma biologiczną broń, na co czeka?
    • "Spotkajmy się więc w niedzielę, 21 listopada przy urnach wyborczych." Tylko nie zapomnijcie o nożach, kosach, granatach, karabinach...
    • No bravo! Po prostu padam "mordą na twarz" przed Sz. P. Mordą-Mordasiewiczem... Mordo-kolego, czy po prostu mordo ty moja, lecz się na chorobę... tak, tak: alzheimera. Twój mózg jest w b. nędznej postaci. Żeby nie było nieporozumień, jestem mężczyzną. Nie życzę ci pryku mordasiewiczowaty, abyś znalazł się w sytuacji kobiety w wieku 50+, która straciła życiowego partnera - w polskiej rzeczywistości. Bo gdybyś się znalazł - to co? Z czego byś się utrzymał? Zadałeś sobie to pytanie?
    • Czytałem gdzieś ze jakis cadyk powiedział ,że najwięcej Żydów zamordowali Zydzi .
    • [b]Daj Boże![/b] Stanisław Remuszko www.remuszko.pl/katyn/
    • no i jak krzykacze nadal wychwalacie te zakrwawione komunistyczne ryje ? dla mamony wielcy tego swiata zaprzedali sie czerwonym mordercom ! a dzisiaj chowaj glowy w qwno i udaja ze nic nie slychac a tu wszyscy slysza ze to kraj w ktorym rzadzi garstka komunistow a pospolstwo w liczbie prawie miliarda jest tylko tania sila robocza i miesem armatnim w razie potrzeby jak dlugo jeszcze w imie mamony wielcy tego swiata beda pokazywas swe obludne mordy z mordami Chinskich mordercow ?
    • Jak się czyta p.Biernat to 'łza się kreci'. Jacy biedni bandyci, mordercy dzieci i niewinnych cywili.... Kongres ?? Przypomina to groteskowa narade 'wilków przed zimą'. Dlaczego tylko Belgijka zahacza o prawdę o Czeczenach?- Bo mniej jest rusofobii na Zachodzie. Bratanie się z bandziorami jeszcze nigdy nikomu nie wyszło na dobre...
    • Z wielu krwawych scen mordowania Żydów w kieleckiem w 1946 r jedno szczególnie utkwiło mi w pamięci. Brunon Piątek w 1984 dokładnie opisał wydarzenia, których był swiadkiem na stacji Kielce-Herbskie. Otóż 4 lipca rano praktycznie wszyscy obecni tam ludzie zajęci byli jednym. Było to zawzięte polowanie na Żydów, którzy starali się stamtąd wydostać. Jedni więc gonili ich, inni zastępowali im drogę, inni znowu zajmowali się nieudolnie mordowaniem złapanych, a byli i tacy, których głó...
    • "... być może nadal bylibyśmy poza Unią ..." Akurat do tego nie trzeba byłoby hipotetycznej sprawy Jedwabnego. Wystarczyło przed referendum posłuchać PiS (Poczekajmy jeszcze parę lat, Polska nie jest jeszcze gotowa), Samoobrony (Na tych warunkach - nigdy! Renegocjować traktat akcesyjny!) lub LPR-u (Nigdy i za nic! Targowica!). I bylibyśmy w pozaunijnym raju. I to dłuuugo.
    • jesli chodzi o kwestie wagi tematu islamu dla europy - zupelnie sie zgadzam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się