Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      najciekawsze

najciekawsze

(6 wyników)
    • Poznałam Ranulpha Fiennes. Facet jest szorstki (delikatnie powiedziane), dowcipny, choć jego dowcip jest niekiedy dość mroczny (nie waha się żartować ze śmierci swoich współtowarzyszy, religii: "przez 3 lata byłem muzułmaninem"), z własnej żony (zmarła w 2004), odmrożeń ust i palców oraz zakazu odstrzału niedźwiedzi polarnych. Jest największym wspołczesnym podróżnikiem odkrywcą, jako najstarszy (w wieku 65 lat) stanął na evereście. Biegł w 7 maratonach, zdobył oba bieguny za jednym zamache...
    • każdy mały bąbel przechodzi przez wszystkie fazy rozwoju, zanim stanie się samodzielnym "szkodnikiem". ja mam w domu taką jeszcze małą "glizdę", chociaż powoli staje się coraz bardziej komunikatywny i już stwierdzam z perspektywy czasu, że jest totalnie inny niż przed paroma tygodniami. wiem, że każdy okres ma swoje i przyjemności i uciążliwości, ale ja tak najbardziej nie mogę się doczekać, kiedy wezme go za łapkę, pójdziemy do zoo, zjemy watę cukrową i będziemy snuć opowieści le...
    • W mojej rodzinie w ścisłej czołówce oczywiście teściowa :) Najświeższa rada to abym nie sprzątała w nocy, bo gorzej brud widać. A ja nocą nawet okna myję, bo tak mi wygodniej. Jest też rada o pigułkach anty, żebym zażywała wieczorem a nie rano < ja rano pamiętam> bo jak połknę rano to mogę zwymiotować jak mi coś siądzie na żołądku - niby tak, zawsze się może zdażyć. A u Was jak?
    • Możecie mi polecić? Trochę raczkuję w tym temacie. Szukałam w wyszukiwarce, ale liczę bardziej na Waszą opinię, gdzie warto zaglądać, które najczęściej odwiedzacie? Moje priorytety - musi tam być: 1.wesoło 2.ciekawie niewielkie wymagania :)))
    • Hej Czy Wasze teściowe też mają takie różne super powiedzonka. Moja jak coś nie tak zrobię przy dziecku potrafi palnąć: to ci mama! przy wszystkich. Potem jej jest głupio. No i zdarza jej się mówić na moje dziecko "synku". To szok!!! Może jej się pomieszało, że to mój mały mąż?
    • Dziewczyny gdy urodzil sie Alex dostalam kilka albumow dziecka , jeden z nich nawet zaczelam uzupelniac ,zeby miec pamiatke ... a poniewaz bylam zajeta malym nie uzupelnilam kilku rzeczy, a teraz to nie pamietam co i jak ,tym bardziej ,ze mieszkalam i mieszkam w Hiszpani . Napiszcie jesli znacie odpowiedz na pytania:(syn urodziny w marcu 2004) 1. Najwiekszymi przebojami muzycznymi byly? 2.Najpopulrniejszymi kanalami telewizyjnymi byly? 3.Najciekawszymi filmami byly? 4.Krajowy znacz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna