narty

(17 wyników)
  • Sylwester dla aktywnych – taniec i narty nad jeziorem Beskidy północy czyli Suwalski Park Krajobrazowy – jedno z najpiękniejszych miejsc w Polsce. Kilkusetmetrowe pagórki oraz zamarznięte jeziora u ich stóp. Będziemy przemierzać je pieszo i na nartach biegowych, wieczorami tańczyć, korzystać z ruskiej bani oraz relaksować w aqua parku w Druskiennikach na Litwie… Zapraszam szczególnie początkujących w tańcu (salsa, merengue, bachata, kizomba) oraz w biegówkach. A tak...
  • Witam, czy ktoś już był na nartach w tym sezonie? Gdzie już jest śnieg poza Zieleńcem. Gdzie warto?
  • Poszukuję ciekawego miejsca na kilkudniowy wypad na narty w polskie góry dla jednej osoby pomiedzy świetami a nowym rokiem. Za wszelkie podpowiedzi, sugestie lub oferty z góry dziekuję.
  • Pod koniec marca wybieram sie na narty. Jaka miejscowosc w Sudetach polecacie?
  • Poszukuje milego pensjonatu/apartamentu/domu do wynajecia dla 8 doroslych osob i kilkoro dzieciaczkow. Gdzies gdzie mozna pojezdzic na nartach. Kto moze mi polecic cos takiego? Chetnie z jakimis atrakcjami - cos trzeba zrobic z dziecmi wieczorem po nartach:)). Moze basen, sala zabaw, bilard, pilarzyki.. I zeby bylo czysto. To juz koniec wymagan:)
  • Wlasnie wrocilam z tygodniowego wypadu na narty do Karpacza i jestem zalamana. Po raz pierwszy bylam na nartach w Polsce (wczesniej zawsze w Austrii i we Wloszech) - warunki sa nieporownywalne. Trasy sa nieoznaczone, zle przygotowane (a wlasciwie to jedna - otwarta), wyciagi sie psuja, nasniezanie jest niedostateczne (kamienie i krzaki na trasie). Poczatkowo myslalam, ze tylko wyjatkowo wyjatkowo zle trafilam (pechowy okres), ale potem okazalo sie, ze ludzie, ktorzy zawsze jezdza ...
  • Nic nie wspomnieli. Ja tam zaczynalam jezdzic, jakies 17 lat temu :)))
  • Planuję na ferie 2008 wyruszyć na tydzień z dziećmi na Mazury, koniecznie na narty. Czy znacie jakieś fajne miejsce dla rodziny, blisko wyciągu. No i sam wyciąg - gdzie się znajdują i jaka jest tam baza noclegowa?
  • Ta miejscowość nazywa się Piwniczna-Zdrój a nie "Piwniczna Zdrój".
  • Najwyraźniej pan Maciej Nowaczyk nie jeździł na nartach w Szklarskiej Porębie. Albo był tam wiele lat temu. Bezmyślnie przepisuje informacje ze strony internetowej Ski Areny Szrenica. Gdyby ruszył się sprzed komputera, to wiedziałby, że narciarze nie pojeżdżą nartostradą Bystra (ci z kilkuletnim stażem rzeczywiście mogli tam jeździć). Dla informacji pana Macieja - firma Sudety Lift zrezygnowała z eksploatacji wyciągu w Kotle Łabskiego Szczytu oraz nartostrady Bystra kilka lat temu na mo...
  • A tutaj krótka relacja z biegówek w Beskidzie Niskim narowerze.blox.pl/2010/02/23-km-na-nartach-biegowych-Beskid-Niski.html
  • niebawem...09.11.02. można dołączyć do ekipy zapaleńców i rozpocząć sezon na lodowcu.czy ktoś jest chętny? brakuje szczególnie pań...proporcje 25:5 :- )))))))))
  • I mi się cni kolejną zimę za biegówkami bo to najlepsza forma narciarstwa, a dla mnie ruchu w ogóle. Opisywany sprzęt wydaje się być bardzo ciekawy i niecierpliwie czekam na relacje z przejażdżki po leśnych ścieżkach. Pozdrawiam autora dziękując za ten i wszystkie inne artykuły :)
  • Lepiej wybrać się na romantyczny pobyt do instytutu dr Eris Wzgórza Dylewskie czy hotelu Gołębiewski w Mikołajkach? Doardźcie proszę!!
  • Chce pojechac na ferie w gory. Nie jezdze na nartach, zalezy mi tylko na zmianie klimatu i pospacerowaniu sobie. Zastanawiam sie nad Karpaczem albo Swieradowem. Co doradzacie ? Pozdrawiam !
  • Witam serdecznie,mam ogromną prośbę o podanie fajnego pensjonatu w Świeradowie Zdroju,wiem ,że teraz nie pora na poruszanie wątku nart,ale było by super gdyby znajdował się blisko jakiś tras zjazdowych ,może był ktoś w zimie i może polecić coś fajnego,z góry dziękuje
  • Gorce sa piekne choc mocno dzikie. Kazdy kto chce uciec od codziennosci do natury - wlasnie w Gorcach to znajdzie.Spokoj, cisza, malo turystow .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się