narty

(13 wyniki)
  • narty i buty narciarskie w dobrej cenie !!
  • narty(14)

Witam, mam do panstwa pytanie. Może orietuje sie ktos, gdzie mozna najblizej pojechac na narty na jakis fajny stok dla poczatkujacych. Jakie sa ceny wypozyczenia sprzetu i platnosci za stok?
  • narty(8)

czy w tbg lub okolicach mozna kupic uzywane narty? interesuja mnie narty ATOMIC SL11 lub inne ale o podobnych parametrach. twarde carvingi. prosze o info na priv lub na forum. dzieki
  • narty(9)

gdzie można kupić dibre narty w tbg lub okoilicach
  • dla osoby o rozmiarze 46 kobieta
  • Witam. Prosze o porade, gdzie nalezy wybrac sie z rodzinka aby sprobowac pierwszych krokow na stoku jak najblizej Tarnobrzega. Chodzi takze o wypozyczenie nart, butow, kijkow itp. Dziekuje za wyrozumiale wypowiedzi.
  • Zapraszam do lektury Echa Dnia w szczególności artykulu na temat Mastalerza i jego uczestnictwie w białej szkole
  • jw
  • justysia kowalczk zdobyła złoty medal olimpijski czekaliśmy na to 38 lat, łzy mi się cisną do oczu...
  • Witam Chciałbym uzyskać Waszą opinię o stokach narciarskich w naszej okolicy. Co polecacie dla niecałkiem już początkującego narciarza. Interesuje mnie odległość od TBG i warunki Dzięki
  • stoki(4)

gdzie w okolicy mozna pojeźdić na nartach oprucz ustrzyk i leska?? gdzieś bliżej?? jakie ceny?? jak jest w kielcach jakii stok jakie warunki jakie ceny?? prosze o info na priv lub na forum.
  • Czy ktoś wie gdzie w Tarnobrzegu mogę kupić narty i akcesoria?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się