narty

(9 wyników)
  • Dziwi mnie tylko jedna sprawa że P.Zamirski w godzinach swojej pracy jezdzi na nartach ciekawy jestem kto go wtedy zastepuje???? bo napewno nie P.Marek który w tym samym czasie lata po stoku jak opętany za co im sie płaci pytam ??
  • Jestem oburzony kłamliwymi tekstami w niemieckich, polskojęzycznych tygodnikach z tego tygodnia, wydawncitwa Axel Springer. W Newseweeku z tego tygodnia piszą bzdety o jakimś "Pożegnaniu z nartami", że niby z powodu zmian klimatu co piąty ośredek w Alpach jest do zamknięcia, a za kilka lat to w ogóle ostaną się tylko ośrodki w najwyższych partiach Alp we Włoszech i Francji, a pozostałe w Europie stracą rację bytu. I że będzie to sport tylko dla bardzo bogatych. Ale kłamcy: prz...
  • LUDZIE ,CZY MOŻNA JUŻ GDZIEŚ JEŻDZIĆ NA NARTACH ,BO MNIE ŚLIZGI SWĘDZĄ? KTO COŚ WIE? A MOŻE DAJ BOŻE ARŁAMÓW JUŻ CZYNNY ?
  • Czy to prawda, ze właściel stoku narciarskiego w Przemyślu pojechał sobie na narty w góry dalekie i śnieżne? Szewc bez butów
  • W Październiku 2005 roku, według planów, powinny się zakończyć prace związane z budową w mieście obiektu sportowego m.in. z trasą zjazdową i wyciągiem. Koszt prac oszacowano na 6 mln, złotych. Kompleks ma być jedną z najważniejszych atrakcji przyciągających turystów do Przemyśla. Z tegorocznego budżetu przeznaczono 115 tys złotych na opracowanie projektu architektoniczno-budowlanego oraz pozostałej dokumentacji. Prawdopodobnie w maju przyszłego roku znany już będzie projekt obiekt...
  • Namawiałem dzis znajomych na narty do Przemysla,ale jak porównywalismy ceny karnetów w regionie to złapaliśmy sie sie za głowy!!!Zamiast pojechac do Przemysla znajomi pojechali na stok w Babicy...z takimi cenami to nikt z regionu do nas nie przyjedzie(mam na mysli przecietnie zarabiajacych) A to znalazłem w dzisiejszych nowinach,sami porównajcie: Z Nowinami na narty Można jechać, choć lepiej sprawdzić Wbrew temu co widzimy przez okna mieszkań, na stokach panują dobre warunki...
  • Przyjechal do Przemysla specjalista od tras: www.przemysl.pl/serwis/aktualnosci.htm#WYCI%A1G%20I%20TRASA
  • Idzie zima - w sobote na stoku będziemy szusowac. Niedowiarki kupujcie narty i na stok przemyski. A zima będzie sroga aż do marca.
  • Kto tu jest "magikiem? Czy osoba pisząca tutaj posta, czy też temat do dyskusji na Forum P24?. Gdyby serwis P24 zamieścił jakaś nownkę polityczna było by OK. Ale co śmieszne nie można byc tchórzem w najszerszym tego słowa znaczeniu i całować Chome po tyłku. Na dodatek na swoim serwisie.... Panowie co Wy uprawiacie? Czy to jest nawrót do czasów "wody święconej"? "Magiczny konkurs prezydenta Prezydent Miasta Przemyśla zaprasza do udziału w konkursie "Przemyśl – moje miejsce magi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się