narty

(9 wyników)
  • Witam, może bywają tu eRodzice z tych miejscowości i mogliby mi napisac jakie warunki obecnie? Czy warto jeszcze wieźć narty ze Szczecina ;) Chcemy przyjechac w najbliższy weekend i nie wiem, czy ten śnieg to jeszcze jest czy już naprawdę wiosna przyszła? Pozdrawiam Agnieszka
  • witam szukam biura, klubu itp kt organizuja fajne wyjazdy na narty dla mamy z dzieckiem/dojazd+noclegi+instruktor/tak zeby Kuba mogl z instruktorem pouczyc sie jazdy na nartach a ja moglabym w tym czasie pojezdzic:) moze ktos zna, byl itp? dzieki z gory i pozdrawiam, dorka
  • czy w okolicach Krakowa tak do 30km(wyjazdy jednodniowe) sa jakies fajne osrodki narciarskie? ola w tym roku rozpoczyna nauke jazdy na nartach i nie wiem czy w okolicach Krakowa uda sie znalezc jakies fajne miejsce z niewielkim stokiem i instruktorem
  • Podpowiedzcie proszę, mamy bardziej doświadczone-gdzie można wybrac sie w najbliższej okolicy Krakowa z dziecmi na narty...hm..na narty to za dużo powiedziane-moje dzieci w życiu nart na nogach nie miały:-)) ale ponieważ przygaduja od czasu do czasu-pomyslałam, że może jakby spróbowały-same podjęłyby decyzję czy ten sport i sposób rekreacji im sie podoba?Chodzi mi o jakis łagodny stoczek dla maluchów-(7 i 5 lat)może instruktor?....i czy działa cos takiego jak wypozyczalnia sprzętu?boję sie in...
  • Wiem, był juz wątek gdzie kilka mam polecało Koninki. Czy któraś z Was jeździ tam na nartach, czy są tam takie warunki, aby mozna było wziąć mała dziecko tzn. jakaś restauracja blisko stoku, miejsce do jazdy na sankach? A jakie warunki dla narciarzy? Dzisiaj spędziliśmy cały dzień w Białce Tatrzańskiej, a za tydzień planujemy właśnie Koninki.
  • Moje dziecko chciałoby chodzić do klasy sportowej, dokładnie narciarskiej. My też chcielibyśmy, ale nie wiemy czy damy radę finansowo. Może ktoś orientuje się jakiego rzędu są to wydatki ? Czy szkoła dopłaca coś do wyjazdów, czy tylko rodzice to finansują ?
  • Szanowni Państwo, Jestem jednym z rodziców inicjujących powstanie w SP 31 klasy o profilu sportowym dla 6 latków. Zapraszam chętnych do zgłaszania sie do szkoły
  • Szukam jakiegoś klubu sportowego dla 6-cio latka. Chodzi mi o naukę jazdy na nartach, pływanie, rower - tak aby zajęcia odbywały się cały rok i rozwijały fizycznie malucha. Idelana lokalizacja to centrum lub krowodrza. Z góry dziekuję za podpowiedzi.
  • W przyszłym tygodniu mam urlop chcielibyśmy pojechac gdzieś na weekend z dzieckiem możecie coś ciekawego polecić? Tak żebyśmy sie nie zanudzili na śmierć? Na nartach jeżdze tylko ja więc żeby były inne atrakcje? Będe wdzięczna pozdrawiam Magda i Oleńka 20.10.2003

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się