narty

(10 wyników)
  • Polećcie jakieś miejsce - dla naszej czwórki na tydzień. Warunki przyzwoite ale żebym nie padła na widok cen. No i zależałoby mi na jakimś miejscu gdzie oprócz łóżka i stoku będzie coś jeszcze- w sumie sama nei wiem co. :-) Jeśli nasze plany uda się zrealizować to w styczniu bede już w ciąży wiec na nartach nie pojeżdżę a leżeć i jeść w trakcie szaleństw chlopaków na stoku wolałabym uniknąć. :-)
  • Jak moja starszaczka miała 3 lata kupiłam jej łyżwy ale do tej pory (2 lata minęły) nie udało mi się z nią pójść na te łyżwy. Teraz by wypadało bym zabrała oboje. Była już któraś z trzylatkiem? Zastanawiam się też nad wyjazdem na narty ale jakoś tych moich brzdąców nie widzę.
  • M. już wyjechał, z kolegami z liceum na Chopok. A ja... postanowiłam nie spędzać weekendu w Kato sama z Brunkiem, więc... zarezerwowałam sobie na trzy dni hotel w Wiśle i jedziemy za chwilkę (Brunek i ja) szusować! Trzymajcie za mnie kciuki: co bym sobie sama dzielnie poradziła, by była dobra zabawa i by Brunkowi spodobało się narciarstwo :-)
  • Polecicie jakieś miejsce? Najchętniej czechy lub słowacja
  • Polecicie coś fajnego? Najlepiej dolny śląsk i jakby była szkółka dla dzieci. A może jakiś pokój zabaw w ośrodku?
  • Dla początkujących dorosłych i 2 maluchów nadaje się? Nie zanudzimy się? BYł ktoś?
  • czy firma nordica to robi dobre narty? Podbaja mi się w macro, niedrogie, ale nie wiem czy nie lepsze eleany? Jeździ ktoś na nartach i może poradzić?
  • mój mąż mówi, że po 'dobrych nartach' to wszystko powinno boleć :))
  • noo a jak wy> ja dzis pierwszy raz bylam na nartach w sumie od 2 sezonow... mala z niania a ja poszalam z mezem ehhh tego mi bylo trzeba uffffff uwielbiam szybkosc na nartach
  • Mateusz jeździ na nartach tak że oczy z orbit wychodzą, ja zaczynam powoli kumać, a Piotruś nie odpuszcza ani jednego dnia choc nie do konca wie o co chodzi. Generealnie moje dzieci mnie zszokowały. W zyciu nie myślałam ze Piotrulec pojdzie na godzine na stok z zpełnei obcym facetem.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się