Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      nawierzchnia

nawierzchnia

(18 wyników)
    • Czy ktos z forumowiczow lub sam Pan KK moglby opisac co bedzie robione od 8 lipca w okolicach ul.Grabiszynskiej i jak bedzie zorganizowany ruch w tamtym rejonie pozdrawiam
    • Panie Rzeczniku , czy może nam Pan powiedzieć , jakie drobne inwestycje są planowane w najbliższym czasie? Mam na myśli głównie te poprawiające wizerunek miasta jak wymiana nawierzchni na pl. Orląt z przebudową fontanny. Czy czekają na nas jeszcze inne miłe niespodzianki? Jeżeli tak ,to jakie ? Pozdrawiam
    • Kiedy zostanie wykonana nawierzchnia na nieutwardzonej ul Trawowej, która jest w tak fatalnym stanie,że przejazd samochodem grozi jego uszkodzeniem, zaś wędrówka piesza po deszczu oznacza kapiel w błocie? Podkreślam że jest to jedyna droga z nowego osiedla do szkoły nr 25 przy ul. Stanisławowskiej. Skrzyżowanie ul Minskiej i Tyrmanda, dlaczego zamiast kompletnie bezsensownych pasków na Ul Minskiej nie zainstalować sygnalizacji świetlnej która umożliwiłaby wyjazd z ul Tyrmanda oraz ...
    • Chcialem sie grzecznie przywitac z bywalcami tego forum. Widze, ze wiele ciekawych rzeczy mozna sie stad dowiedziec i zaskoczony jestem tym, ze praktycznie kazdy mieszkaniec naszego miasta moze zadac 'komunikacyjne' pytanie panu Krzysztyfowi Kiniorskiemu i otrzymac od niego odpowiedz (sam raz pana rzecznika o jedna rzecz sie spytalem). Bardzo mi sie to podoba! Teraz do rzeczy - chcialem sie spytac o to, czy zostanie zachowane jakies stare tramwajowe torowisko w poblizu Rynku? W wie...
    • Na placu legionow od strony sadowej pojawia sie tarka. A Pan Krzysztof mowil w gazecie ze "kiedys to moze byly badziewne asfalty, ale teraz juz sie nie zdarza" (cytat niedoslowny :) pan krzysztof na pewno tak jak i my chcialby, zeby to byla prawda...
    • witam! mija dokladnie 14 dni od kiedy zakończył się przetarg na remont Kasprowicza i Boya, a roboty jak nie było tak i niema... Panie Krzysztofie, kiedy to wreszcie ruszy? tylko nie pisac że wkrótce... czy Boya będzie remontowana do wysokosci Berenta czy do Kromera? jak bedzie wygladał remont Kasprowicza? Od Pola do Przybyszewskiego? pozdr. dario
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się