Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      nie lubiany

nie lubiany

(84 wyniki)
    • Moze ktos tez tak ma:) Nie lubię wełnianych swetrów, jak mnie coś gryzie to juz zwlaszcza w zasadzie wszystkiego welnianego szalikow tez. Ale wiem ze niektore "sweterki " są z innego materiału robione i sa bardzo przyjemne w dotyku takie delikatne, w zwiazku z tym mam pytanie z jakiego:) Widzialam takie np w zara za 99zl z takiej milutkiej tkaniny a'la sweterek lekko rozciągliwej. - Coraz wiecej ludzi na mojej czarnej liscie:) Na glupoty nieodpisuję.
    • bo ja nie lubię; nie cierpię tłumów, tego, że brak rozmiarów, że jest taki mus na kupowanie, branie czegokolwiek, oby wziąc za dobrą cenę, no i jeszcze te kolejki do przymierzalni; nie no nie lubię i już !!!!!!
    • Dziewczyny, mam zamszowe Maranciaki. Niestety są jasne i znacznie mi się ubrudziły - kurz i ślady po jeansach. Czym to usunąć? Czy któraś z Was prała je w pralce???
    • Jestem starą zazdrosną małostkową babą ale ja bardzo nie lubię Kasi Skrzyneckiej!Nie znam jeje nie mam prawa osądzać i tak dalej , ale co ja na to poradzę , że nie lubię? Marnie się ubiera kojarzy się z tandetą, niby sympatyczna uśmiechnięta, ale jakoś tak... no i to śpiewanie jej! taka gwiazda co nigdy nie będzie prawdziwą gwiazdą! No ale mi ulżyło... dziękuję za uwagę. Czy ktoś jeszcze tak sądzi?
    • - ściśniętych i napchanych ubrań na wieszakach. - jeszcze raz okropnych przymierzalni, gdzie często nie ma jak się zakryć, bo i tak wszystko widać - okropne zasłony:/
    • co mam z tym zrobic
    • Czy spodnie takiej długości csimg.webkupiec.pl/srv/PL/2903448548933/T/340x340/C/FFFFFF/url/3305-1-rybaczki-jeansowe-z.jpg ujdą jeszcze, czy strasznie obciachowe? Do sandałów na płaskim obcasie?
    • gołych stóp społeczeństwu;-) pokazywać? i jeśli tak ma, co za obuw nosi w lecie? pozdrawiam
    • szczególnie takich, w które osieroca autor/ka - załozyciel/ka. Swiadczy to o braku szacunku dla interlokutorów. Conajmniej.
    • Jest niby fjny na lato, bo lekki i przewiewny.Ale co z tego, jak wygląda dobrze tylko chcwile po wyprasowaniu?? Gniecie sie niemilosiernie,wygląda jak psu z gardła wyjęty, jakoś tak szmatławo.. Nie widziałam jeszcze lnu na kimś,takiego który by mi się spodobał.
    • Nie lubie miec okreslonego (zbyt okreslonego) obrazu w glowie tego, co chcialabym sobie kupic. Oczywiscie nigdy nie moge tego znalezc. Wlasnie jestem na etapie szukania czarnych szpilek na srednim obcasie typu pieta-palce. NIE MA!
    • Pytanie w opozycji do "firm ulubionych". Piszmy!! Ja nie lubię Jacpota i wprost organicznie nie znoszę ich haftowanych sweterków. brrrrr!! Pozdr popea
    • i ogólnie, jakiego nie lubicie koloru ? ja np zniosę wszystkie kolory oprócz czerwonego.... nigdy bym nie ubrała czerwonej bluzki, spodni itd.... nigdy bym nie pomalowała ust na czerwono ;)
    • Ratunku! Moj maz nie lubi pizamek! Mowi ze wygladam z nich aseksualnie, i ze z kobiety zamieniam sie w babcie. Nawet najsliczniejsze pizamki, koronkowe, jedwabne, seksowne, mu nie odpowiadaja. Wszystko to co sluzy do spania i ma dlugie nogawki i dlugie rekawy, jak dla niego sie nie nadaje. Chce zebym spala w obcislych elastycznych czarnych przejrzystych krociutenkich halko - sukienkach. Nie chce zeby maz postrzegal mnie jak babcie, ale z drugiej strony nie moge spac w tym co on ...
    • No właśnie. Ciągle jestem obrażana. Oskarżana za założenie jakiegoś postu, którego w rzeczywistości nie założyłam. I za co to??? Za jakie grzechy??? Jest mi po prostu baaardzo przykro i było by mi miło gdybyście mnie już nie obrażały i nie czepiały się mnie:( Ale mimo wszystko pozdrawiam:)
    • to jest, jesli go nie lubicie, aczkolwiek podobno jest to miasto ktore mozna namietnie kochac i jednoczesnie bardzo go nie lubic (czyli mozna je lubic a mimo to nie kochac)
    • ... wyglądać kobieco i sexy 1. w ogóle 2. nieustająco Wpisywać się! Pozdrawiam.
    • Dostalam w prezencie swietny sweter ( 100 procent akryl) i jest sporo za duzy. Wymienic sie nie dalo. Czy jest jakis sposob, zeby sweter sie zbiegl? W jakiej wodzie nalezy go uprac, zimnej czy goracej? I co zrobic w sytuacji odwrotnej, kiedy chce zeby sweter sie troche rozciaganal?
    • Szczerze mówiąc głupio mi jak czytam, że tylko wieśniary, albo głupie blondynki chodzą w różowym. Ja jestem brunetką, niegłupią, mam ciemną karnację. Jasny róz mi pasuje i dobrze się w nim czuję. Dlaczego ten kolor jest tak wyśmiewany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się