Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      niemce

niemce

(89 wyników)
    • przegraja !
    • Darijo Srna, pomocnik Szachtara Donieck i reprezentacji Chorwacji, żartuje, że w związku z tym, iż jego klubowym kolegą jest Mariusz Lewandowski, umówią się na wynik poniedziałkowego meczu - czytamy w "Przeglądzie Sportowym". - Może naprawdę uda nam się wyeliminować Niemców? Bardzo bym chciał, żeby z grupy awansowała Chorwacja z Polską. Tak jak wy, nie lubię Niemców. Zawsze są tacy pewni siebie, noszą głowy wysoko, uważają, że są najlepsi na świecie - powiedział sport.onet.pl/...
    • Gratuluję Niemcom brazowego medalu i dobrego meczu, piękne bramki, i jak na mecz 0 3cie miejsce dużo walki, trzecie miejsce to naprawdę duże osiągnięcie.Macie młodą, przyszłościową drużynę, na większe sukcesy przyjdzie czas.Jeszcze raz serdecznie gratuluję:-)
    • Do meczu "ostatniej szansy" zostały godziny. Ludzie! Podpowiedzcie coś Piechniczkowi, bo jak dotąd jego taktyka na Niemców wygląda (z nasłuchu) mniej więcej tak: "Chopy! Zapie...rzać od 1 minuty ile fabryka dała. Jak będziesz chodził na czworakach w 45 minucie, to cię zdejmę w 45 minucie, a jak stracisz przytomność w 60 minucie, to cię zdejmę w 60 minucie!"
    • Ich skład na to wskazuje, wtedy będziemy mieli w 1/4 mecz między dwoma oszustami (Dania:Czechy) i jeden z nich awansuje do strefy medalowej, a to będzie wielka klęska dla europejskiego futbolu :o(
    • może to i lepiej, Nedved mógłby grać na pół gwizdka, pozostali też, a za to rezerwowi Czech dadzą na pewno z siebie wszystko i mam nadzieje odeślą Niemców do domku. Bo jak zwykle swoją grą nie zasłużyli na dalszy udział w imprezie.
    • Jak na ostatnich Mistrzostwach Świata przegraliśmy z Niemcami 1:0 w ostatniej minucie, graliśmy dużo gorzej niż dzisiaj. Dzisiaj gramy dużo lepiej i jest 2:0. Ja przy kolejnej okazji będziemy przegrywać z Niemcami 3:0, to już będziemy od nich lepsi na boisku pod każdym względem.
    • to juz było wiadome dawno, niemki zawsze były i będą szpetne....
    • Wpadł mi do głowy jak powitać niemieckich kibiców /i piłkarzy przy okazji/ podczas nadchodzącego meczu. Gdyby tak nasi kibice po odśpiewaniu hymnów państwowych zaśpiewali "Bogurodzicę" i ułożyli jakiś stosowny napis /np.1410-2008/? jeżeli nasi dokopią Niemcom to mogą nawet przegrać oba pozostałe mecze- i tak wrócą jako bohaterowie pzdrw tytus
    • W meczu z Argentyną sędzia zachowywał się skandalicznie. Bardzo mocno ułatwił Niemcom wejście do półfinału. Sądzicie, że tym razem będzie podobnie?
    • miliony załamanych niemców - to jest to!
    • W meczu Korea- niemcy poraz pierwszy w zyciu bede za Niemcami. Nie z tego wzgledu, ze ich nagle polubilem, ale Korea powinna juz przegrac z wolchami i hiszpania, a nie przegrala. Chce zeby troche sprawiedliwosci bylo.
    • Gdybyśmy grali w ofensywie dołem, a nie górą. W momencie, kiedy Boruc kiwnął 2 niemieckich napastników, ich drużyna była zupełnie bezradna. Żuraw grał beznadziejnie, nie umiał przytrzymać piłki i celnie podać. Zawiedli też Radomski i Sobolewski. Widać było u nich brak ogrania w meczach o stawkę. Taki "paraliż" widziałem ostatnio na meczu z Anglią, ale tam było się czego bać. Nie było przeniesienia ciężaru gry przez pomocników na drugie skrzydło. Jeleń mmiał szybkość,ale pod bramką wycho...
    • tez moge grac juz dzis, tylko co z tego ;]
    • Nie sądziłem, ze kiedykolwiek będę kibicował "Szwabom", a jednak wczoraj ściskałem za nich kciuki. Dletego, że: 1. Grają tam Klose i Podolski. 2. Byłem w Dortmundzie i mieszkańcy tego miasta byli po prostu dla nas, polskich kibiców, mili. Gdy tylko ze znajomymi zatrzymywałem się przy mapkach miasta zaraz ktoś podchodził i pytał czy pomóc. 3. Nienajgorszy wynik z nimi osiągnęliśmy. Gdy będą pokazywali za 10 lat na jakimś Eurosporcie drogę późniejszych mistrzów to i na parady Boruca...
    • takie treningi chyba niewiele zmieniaja bo jak przyjdzie stanąć i strzelić jak patrzy na ciebie 60 tys ludzi to nawet tysiące godzin treningów nic nie dają. ale jak maja tym pobić to jak najbardziej, nie mam nic przeciwko. Mam nadzieje ze szwecja da rady.
    • Polska Bialo-Czerwoni!!!
    • Po raz kolejny okazuje się, jak wielka różnica jest pomiędzy Gmochem, który trenował kluby w wielu krajach, stosując nowoczesne metody i Majewskim który jest polskim "młodym wilkiem". Gmoch, podobnie jak to robi podczas analiz w studio razem z Engelem, dokładnie nakreślił co trzeba zrobic (ja nie wiedziałem że Argentyńczycy ustawili na swojej prawej stronie dwóch defensywnych piłkarzy, może to zauważyć tylko ktoś kto się piłką zajmuje profesjonalnie) aby Włosi wygrali z Niemcami w...
    • Ale sedzia musi tez cos dostac.?
    • ...przebiegnę nago wymalowany na biało czerwono po centrum miasta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna