niepotrzebny

(8 wyników)
  • Witam wszystkie fanice i fanów J. Chmielewskiej. Bez bicia przyznaję, że kiedyś czytałam chmielewską na okrągło i mogłam cytować dłuzsze fragmenty. Od kilku lat nie mam na to czasu, ale... Postanowiłam moją pracę magisterką napisac na podstawie materiału z jej książek. I tu moja gorąca prosba i apel do czytelników Chmielewskiej. Potrzebne mi sa tytuły ksiażek, w których występuje Edzio Bieżan i Robert Górski oraz Stara Dobra Chmielewska i tytuły ksiązek, w ktorych bohaterami są milic...
  • Wklejam z forum książki: forum.gazeta.pl/forum/w,151,115891979,115891979,Potrzebne_ksiazki.html Problemem są wysokie opłaty pocztowe, ale może ktoś ma pomysł jak je zminimalizować? Przez ambasadę? Jakoś inaczej?
  • Jak w temacie. Potrzebuję zaufanej i poleconej "pani do sprzątania", która raz na tydzień-dwa tygodnie przyjdzie i zrobi porządek. Bez prania, prasowania i gotowania. Samo sprzątanie. Cena do ugadania. Jeśli macie kogoś zainteresowanego i poleconego, poproszę maila na małpią pocztę. Help, bo zginę w kocich kłakach ;)
  • Romy, mam zamiar porzucić nałóg. Czy możesz w gwiazdach odczytać kiedy będzie właściwy moment? Wyjątkowo na serio pytam.
  • Bardzo prosimy o nowe naczynko nocne, bo już na tamtym siadywać mniej wygodnie. Żeśmy wzięli i zużyli :)))
  • Taki samochodowy. Sprawdzony, bo u pana Zenka na sąsiedniej ulicy już byliśmy i nie będę się wyrażać, co zrobił. Może ktoś z was zna w Warszawie dobrego fachowca od tych instalacji?
  • Poniewż nie mamy gotowych naszych prezentów, Szpulka wymyśliła prezent "mieszany": kupno-nasz. Otóż bylaby to skrzynka wina, tego, które Gurua piła na spotkaniu grudniowym i bardzo Jej smakowało. Nasz wkład byłby taki, że odlepiamy oryginalne etykiety i naklejamy nasze, chmielewskie. Potrzeba 12 etykiet przednich i tyleż tylnych. Do tworzenia chmielewskich etykiet przystąp!
  • UWAGA! Kto moze mi pomoc? Kolejna ksiazka pozadana przez Gurue jest na Allegro: Margrabina von Bayreuth - Pamietniki Niestety nie mam konta na Allegro, nie wspominajac o takim drobiazgu, ze wysylka do Kanada a potem z powrotem do Polski nie ma sensu. Chetnie sam ja kupie, ale potrzebuje jakis adres na dostawe na terenie Polski. Ktos chetny na wspolprace? Inne pomysly? Pozdrawiam Woloduch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się