Forum eDziecko eRodzice Z dala od Polski
ZMIEŃ
      nowa zelandia

nowa zelandia

(5 wyników)
    • Witam, może zajrzy jakaś mama z Australii i Nowej Zelandii? jaka jest teraz pogoda, wiem ze jest tam zima ale przeciez chyba nie taka jak w Polsce. Jakie ciuchy zapakować do walizki na 23 dniową wycieczkę? Głownie w Australii ale 5 dni będzie obejmowało tez Nową Zelandię. Czy wystarczy Tshirt, bluza bajowa i na to ewentualnie kurtka wiatrówka? Wyjazd już w środę. Pozdrawiam, Asia
    • Czy ktoś jest z nowej zelandi jak wam tam jest?
    • Będę bardzo wdzięczna będzie mógł odpowiedzieć mi na parę pytań- wybieram sie do NZ na parę miesięcy z małymi dziećmi.Pozdrawiam, Magda
    • Bardzo, bardzo prosze o odpowiedz. Mam pytanie dotyczace ubezpieczenia zdrowotnego w Nowej Zelandii. W internecie nieznajdujemy nic konkretnego a znajomi jeszcze inne inforamcje maja. Moze moglby mi ktos podpowiedziec jak to w praktyce wyglada? Z gory dziekuje, Ula
    • Hej Mamy ktore tam mieszkaja napiszcie jak tam jest. Jakie sa w przyblizeniu koszty utrzymania(zywnosc,wynajecie domu), co ze sluzba zdrowia, przedszkolami i szkolami. Jaki jest klimat. Bardzo prosze o jakies praktyczne informacje, razem z mezem zaczynamy myslec o przeprowadzce tam. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się