Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      nowa zelandia

nowa zelandia

(5 wyników)
    • Gdzie (myślę o portalu) zaczęlibyście szukanie lotów z Warszawy lub Berlina do Auckland?
    • Cześć! na wasze forum trafiłam przypadkiem :) obecnie jestem w trakcie poszukiwań lotów na drugą połowę września do Nowej Zelandii, konkretnie do Wellington... bilet muszę kupić już teraz, na dniach, bo obawiam się że ceny skoczą do góry :( znalazłam coś takiego: Qantas Airways, wylot z Londynu 25 września, powrót początek grudnia (jadę jako turystka, potem zamierzam albo przebukować albo zwrócić bilet, bo zamierzam tam zostać) przez Sydney do Wellington cena 791 funtów... brać ...
    • Szukam Taniego lotu do Auckland. Z londynu albo z Frankfurtu. Ktoś z was leciał w tamtą strone? Kiedy najlepiej polecieć?
    • Prosze o porade . Chcialem do polowy kwietnia znalezc sie w Nowej Zelandii. Potrzebuje dwa bilety.Kto ma najtaniej?
    • Czy da się zejść poniżej 4tys zł? Jedyne co znalazłem w okolicach tej ceny to: Berlin - Kuuala Lumpur by Qatar... Kuala Lumpur - Melbourne by Air Asia Melbourne - auckland Qantas Całość 3900zl wybierając dobre daty Ma ktoś pomysl jak inaczej? Pozdrowienia Tomasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się