Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      obrazek

obrazek

(4 wyniki)
    • ludzie klada kilometry plytek od samiutkiego sufitu az do podlogi brrrrrrrrrrr a ja zrobie w lazience nastroj pokojowy piekny zyrandol , marmur tam gdzie koniecznie i tyle sciany beda pomalowane a na nich obrazki podzielacie moje zdanie? i nie wyjda wam te ciezkie pieniadze na wykoczenie wnetrz
    • Witam! Chciałbym zbudować domek - takiego prawie bliźniaka. Będę robił projekt indywidualny, ale przygotowałem sobie taki rysunek, który zamierzam pokazać architektowi że mniej więcej o coś takiego chodzi. Chciałbym go poddać Waszej ocenie. Może ktoś mi jeszcze coś doradzi, np że z jakimś rozwiązaniem pakuję się w późniejsze kłopoty, albo w koszta itp. Ale jak mam załączyć obrazek ???????? :-( Olo
    • Witam moze ktoś podpowie jak zasłonic piec gazowy w łazience i rury znajdujące się pod nim i nad nim?? Z jednej strony mamy ścianę z drugiej jest wanna. Zdjęcie jak to wygląda znajduje się w mojej galerii. Myśleliśmy o jakiś drzwiach ale jak je zamontować skoro z jednej strony nie ma na czym ich zamontować??Może ktoś ma pomysł albo zna kogoś kto by się tego podjął w Warszawie??
    • Hej Witamy się uprzejmie. forum czytamy jakiś czas - kopalnia wiedzy. Czas o coś zapytać :) Zamierzamy zakupić 2 szt drzwi. Wykończenie fornir naturalny teak. Pierwsze pytanie - której firmy będą najlepsze jakościowo ? Polskone, porta, domidor ? Inne ? Drugie pytanie - co robi się w sytuacji przedstawionej na obrazku ? ;-) Nie jest to zwykła ściana a róg. Ościeżnica nie ma za co trzymać. obrazek bardzo poglądowy - img367.imageshack.us/img367/7065/beztytuugb3.png Pozdra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się