Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      obrazek

obrazek

(28 wyników)
    • obrazki(16)

[b]Czy będzie tu na forum możliwość wstawiania obrazków ??[/b]
    • Witam Na początku chcę powiedzieć, że szukałam, ale jakoś nie mogłam znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Więc bardzo bym prosiła, aby ktoś napisał mi instrukcję, albo podesłał link z tą instrukcją (jeśli gdzieś już była). Instrukcja ma dotyczyć tego, jak wkleić mały obrazek do swojej sygnaturki. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam ciepło.
    • to w tym napisie jest błąd. bi.gazeta.pl/im/9/6748/z6748749D.jpg
    • Właśnie zauważyłem, że teraz przeskakuje na koniec sygnaturki także kiedy dopiero piszę tytuł. Ale nie o tym miałem. Kiedy chcę wkleić obrazek używając przycisku, wyskakuje mi okienko "podaj adres obrazka" i w polu adresu jest już hłłp:// . Po co tam jest to hłłp, skoro ono jest w adresie samym w sobie, i trzeba albo kopiować adres bez hłłp, albo kasować to, które jest już w pasku adresu... Po grzyba tam jest to hłłp?
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=94119833&a=94256885
    • Robię tak: [img]https://www.breastfeeding.com/art_gallery/art_images/modern/6_med.jpg[/img]
    • Zawsze jak na to patrzę, próbuję wyobrazić sobie stetoskop przy badaniu zdrowia intymnego kobiety.
    • Kiedy między znaczniki [img] oraz [/img] wstawiam zbyt długi adres URL, nie następuje podmiana linku na obrazek. Np. [img]http://c.wrzuta.pl/wi10147/84e4a12f001e459c47d4e758/Emotka%206?type=i&key=gkkhq1u83L&ft=f[/img] Podmiana taka nastąpi natomiast, jeśli obrazek ten wcześniej miałam już w cache'u (np. wcześniej weszłam bezpośrednio pod adres z poziomu przeglądarki)
    • mozna wklejac obrazki w opisie forum?! czy to tylko test? i przede wszystkim: czy na tym motocyklu jedzie jakis admin, czy to takie zdjecie pierwsze z brzegu?:)))
    • Chcę wiedzieć dlaczego na FA pojawiły się mordki oraz mozliwość wklejania obrazkow? Czy ta zaraza dotknie całe formum? Jeśli tak, to kiedy? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=84916348&a=84920595
    • mam kłopoty z wklejaniem obrazków?
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=43975557&v=2 Nagłówki postów nie są brązowe, a standardową, niebieską barwę mają. Brak oznaczenia "zarchiwizowany", jest opcja "odpowiedz", ale już po kliknięciu ukazuje się komunikat treści, pozwolę sobie zacytować: "Ten wątek znajduje się w archiwum i nie można dodawać w nim nowych wiadomości."
    • jestem właścicielką forum ukrytego. Nigdy nie miałam problemów z wklejaniem gifów na forum (wpisuję [img] link adres obrazka [/img] ) zawsze gify się wklejały ale ostatnio - od dwóch dni zamiast obrazka pokazuje się sam jego adres.od czego to zależy? czy mogę to jakoś zmienić?
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3445212.html wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3445213.html Różnica jest taka, że krótszy tekst o winach można skomentować, a dłuższy o pomniku nie. Tak samo jak zdecydowaną większość tekstów dotyczących Żydów. Wydaję mi się ze antysemityzm redaktorów przekroczył juz wszelkie granice i powinien stać się obiektem zainteresowania prokuratury. Zwłaszcza niejaki Jabbur - zapewne następna książka Grossa będzie właśnie o nim.
    • Czy w tym kraju pozwalniano ze stanowisk wszystkich korektorów tekstu? W prasie błędy, w reklamach błędy, na stronach szanujących się portali błędy... Wątek powinien trafić pewnie do 'Forum o forum', ale błąd znalazłam tutaj i tutaj wklejam.
    • Dlaczego np na forum Kobieta jest możliwość wklejania zdjęć- a na forum Romantica takiej możliwości nie ma?? Przeciez to się kupy nie trzyma żeby fora publiczne na jednym portalu traktować w różnoraki sposób. Proszę o dopuszcznie możliwości wklejania zdjęć na wszystkich forach a szczególnie na Romantice gdzie czasem chcę zamieścić obrazek tak jak na innych publicznych forach gazety!!
    • W jaki sposób można wstawić jako sygnaturkę coś z ..pulpitu ,np .obrazek? Nie znam sie na tych technicznych ..cudach:((( Pozdrawiam:)
    • Do licha, opanujcie to jakoś, bo zaczyna to przybierać niebezpieczne rozmiary: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=85986406&a=85989943 I nie jest to jedyny przykład...
    • Chciałbym spytać dlaczego niektórym osobom (prawdopodobnie użytkownikom Internet Explorera, ale nie jestem pewien) od niedawna tak mocno "ściska" pisany tekst, podczas gdy innym tekst zawija znacznie później. Różnicę prezentuję na zdjęciu poniżej. I pytanie do TeBe'go - jakiej używasz przeglądarki? Pewnie wielu, ale z jakiej korzystałeś wtedy?: img126.imageshack.us/img126/6876/untitled2rf5.jpg Opery zapewne? Chodzi mi o to, że - tu nawiążę trochę do treści wątku przedstawionego ...
    • Mój suwaczek zadziałał na forum testowym i na forum Kobieta, a nie zadziałal np. na forum Czas Wolny. Jaka może być tego przyczyna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się