od

(5 wyników)
  • witam, poszukuje dziewczyny do opieki nad 3 dzieci (blizniaki 7 lat i najmlodsze 1.5 roku), mieszkamy blisko amsterdamu (15 min), praca od grudnia. wiecej informacji dla zainteresowanych wysle mailem, pozdrawiam Asia
  • Graser(9)

Chciałabym ostrzec wszystkich, którzy są bardzo przejęci kryzysem na świecie i bez namysłu rozwazja pierwsze oferty jakie wpadna im w rece. Czekałam na napływajace oferty lecz zadne biuro sie nie odezwało az do piatku 17 kwietnia 2009 r firma Graser odezwała sie i w niedziele o 7 rano był wyjazd do holandii- 19.04.2009 r. Gdy zajechalismy do Heesch zastalismy swietne warunki w domku. tam pary mialy swoj pokoj. dobrali nam druga zmianę na 15 do zakładu " Plaza Foods" bądz " Orient Plaza" to to...
  • Minister Spraw Socjalnych Holandii powiedział,że zostanie otwarty rynek pracy dla Polaków od 1 maja tego roku./inf była w Onecie/Ale szperając w necie,nigdzie nie znalazłam potwierdzenia.Znajoma z Holandii,nie wierzy w prawdziwość tej informacji.Więc,może ktoś coś wie z forumowiczów na ten temat? :D Z góry dziękuję za odpowiedź :)
  • holenderska rodzina poszukuje kogos do sprzatania domu. stawka pewnie 10euro/godzine. mieszkaja w okolicach Winkelcentrum woensel. wiem ze na jednym domu duzo sie nie zarobi ale moze jest ktos kto juz sprzata i szuka dodatkowych domow?
  • Co ja mam teraz zrobic jezeli wysłąłem mu list z 15 euro na to zeby mi wyrobił NIP holenederski i miał sie do mnie odezwac w sprawie wyjazu a tego oczywiscie nie zrobił czy da sie cos z tym zrobic zeby go odnaleźć ???mam jego niby adres !!!co moge w takiej sytuacji zrobic ??czy juz mi przepadły te pieniądze które mu przesłałem???prosze o pomoc !!!oraz prosiłbym o jakąś firme które jest prawdziwa i uczciwa i z którąmógłbym pracowac w holandi np przy zbiorach prosze podac jakies nam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się