oddychanie

(4 wyniki)
  • która z Was to przechodziła. Czeka mnie korekcja przegrody i podcięcie przerośniętych małżowin nosowych. Głównie chodzi o to, by udrożnić nos, bo ciężko mi oddychać torem nosowym i cały rok się smarczę. Operacja czeka mnie w marcu i bardzo się jej boję. Chcemy z mężem latem starać się odrugie dziecko- ile czasu po zabiegu trzeba się z tym wstrzymać? Jak znisłyście zabieg i czas rekonwalescencji?
  • Witam Lekarz stwierdził u mnie hiperwentylacje i zalecił mi nauke odpowiednich technik oddychania, m.in. wspomniał o jodze lub/i o fizjoterapii. Czy ktos spotkal sie z ta uciazliwa dolegliwoscia? Jak sobie pomoc, dzieki za porady Ala
  • Nie jest to bardzo uciążliwe, ale niepokojące, bo nie znam przyczyny. Może drogie kobietki przechodziły to i posłużą radą. Dość ciężko mi się oddycha, przy tym nie odczuwam żadnych dolegliwości bólowych, świstu, kaszlu etc. 10 m- cy temu urodziłam dziecko, w ciąży i po porodzie miałam anemię, czy to może być przyczyna? Czy przyczyną może być niskie ciśnienie, albo czy to na tle nerwowym? A może jakieś zawirowania hormonalne? Czy to po prostu problem z kondycją, ostatnio dużo dźwig...
  • To już 37 tydzień ciąży. Wydaje mi się, że brzuch mi opadł dzisiaj. Przez niemal całą ciążę miałam problemy z oddychaniem....nie jestem w stanie odpwiedzieć, czy czuję ulgę przy oddychaniu, jeśli tak to nieznaczną, ale w lustrze zauważyłam dzisiaj, jakby brzuszek był już niżej. Poza tym od góry jest miękki a nabity od dołu. Oraz między piersiami a początkiem "góry" przestrzeń się zwiększyła. Jeśli już ten brzuch opadł, to kiedy najczęściej można się spodziewać, że dzidziuś postan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się