Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      olsztyn

olsztyn

(9 wyników)
    • Szukam domku na dwa tygodnie [b]w lipcu[/b] w promieniu [b]30 - 40 km [/b] od [b]Olsztyna[/b] dla 4-6 osób. Blisko do jeziora, duży las. Z góry dziękuję za pomoc.
    • Szukam jakiegoś miłego pensjonatu lub kwatery w Olsztynie, za rozsądną cenę i w niedalekiej odległości od Centrum. Może ktoś coś mi poradzi? Z góry dziękuję:)
    • Szukamy noclegu w pobliżu Olsztyna: 1. trzy tygodnie - dwa ostatnie sierpnia + pierwszy wrzesnia 2. cisza i spokoj - to maja byc wakacje wyciszajace - malowanie obrazow, ksiazki, medytacja :) 3. najchetniej niezalezny pokoj z osobnym wejsciem, zejsciem do ogrodu / maly domek 4. bardzo chetnie na terenie gospodarstwa agroturystycznego yoovanka@gazeta.pl
    • Odradzam!!! To hotel max. na 3*. Nie wyśpisz się w nim-ciągłe imprezy. W hotelu było przez to tylko kilku gości, którzy tak jak ja następnego dnia się wynieśli do innych olsztyńskich hoteli-widziałem je w nowym hotelu. Nie było ciepłej wody i nikt mnie nie poinformował o awarii. Brak mydła, szamponu, kart w ang lub niemieckim, nieskończony balkon. Hotel nieukończony. A kierowniczka traktuje Cię jak intruza. Każdy dzień jej pracy to wyrzucona kasa w błoto. Pozostała obsługa robi...
    • Co polecacie? Niekoniecznie Suwalszczyzna, cos blizej. Moze okolice Olsztyna?
    • Witam, szukam pokoju 2-osobowego niedaleko Olsztyna w terminie 16-30 sierpnia.
    • Usłyszałam dziś w radiu, że na Mazurach i Warmii, obok Podlasia żyje najwięcej bocianów w Polsce! W sumie mamy ich w kraju aż 40 tysięcy par na 180 tys. par na całym świecie! To naprawdę niezwykłe. Bociany w naszym kraju uznawane były za ptaki święte, obok jaskółek. Sporo ciekawostek na ich temat jest w artykule DZ - www.polskatimes.pl/dziennikzachodni/plebiscytyikonkursy/109886,bocian-moj-sasiad,id,t.html#material_1, jest w nim mowa o internetowej mapie bocianich gniazd, zajrzałam i o...
    • Poszukuję do wynajęcia domu, agroturystyki lub małego pensjonatu na Mazurach (okolice Olsztyna) w terminie 31.12.2009-3.01.2010 dla min. 19 osób (10 dorosłych + 9 dzieci). Interesuje nas wynajęcie całości, najlepiej z wyżywieniem oraz zabawą sylwestrową dla nas i chętnie też z jakimiś atrakcjami dla dzieci. --------- www.wakacjezdzieckiem.pl
    • szukam domu do wynajęcia na sylwestra dla ok 10 osób w Okolicach Olsztyna. Za namiary dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się