Forum eDziecko edziecko Żłobki
ZMIEŃ
      olsztyn

olsztyn

(6 wyników)
    • witam wszystkich szczęśliwych rodziców, planuję założyć klub maluszka w Olsztynie dla dzieci w wieku 6m-cy-4lat, dwie grupy, godziny od 6.30-18.00,chciałabym się zorientować ile chętnych rodziców potrzebuje i jest chętnych do przyprowadzenia dziecka do takiego klubiku.Dodam, że personel jest wykwalifikowany. Cena jaką proponuję to 600zł za m-c-8 godz.dziennie + wyżywienie 10zł/dzień.
    • Dziewczyny mam pytanie o żłobek.Chciałabym wysłać moją córkę do żłobka, wiem, że wszystkie publiczne żłobki są przepełnione i trudno się tam dostać, czy znacie w Olsztynie jakieś niepubliczne żłobki?? Proszę także o opinie o żłobkach w Olsztynie, bo chciałabym aby mojej córeczce było tam dobrze:) Pozdrawiam serdecznie Renata
    • Drogie mamy z Olsztyna, mam pytanie o prywatny żłobek dla rocznego dziecka. Chcę oddać synka jak skończy roczek do żłóbka, ale njlepiej prywatnego, gdzie jest mało dzieci. Czy nie słyszałyście o takim żłobku? Rozważam jeszcze inną alternatywę - opiekunkę do dziecka (z Jarot). Mieszkam jednak w Olsztynie krótko i nie znam wielu osób. Jeżeli znaćie kogoś naprawdę godnego zaufania dajcie znać. Będę wdzięczna!!!
    • Witajcie emamy! Czy któraś z Was jest z Olsztyna? Szukam informacji na temat żłobków w naszym mieście i jak na razie to niewiele wiem na ten temat. Może mi ktoś pomoże? Zamierzam niedługo póść do pracy i będę musiała zostawić moja 13- miesięczną córeczkę,a bardzo bym chciała, aby w dobrych rękach i warunkach. Prosze o wszelkie informacje. Dziękuję z góry. Mama Lulki
    • Najprawdopodobniej od września będę zmuszony "posłać" Igusię do żlobka. Rodzina jest przerażna. Opowiadają o zapłakanych dzieciach, szalejących chorobach, niezmienianych pieluszkach oraz o opiekunkach pijących kawkę i mających "gdzieś" te biedne dzieci. Opowieści jest mnóstwo ale ja chyba zaryzykuję. Myślę, że dziecko może na tym skorzystać (nawet jek sobie troszkę pochoruje to poćwiczy układ immunologiczny). Będę bardzo wdzięczny za wszelkie podpowiedzi e-rodziców. Zwłaszcza z O...
    • mam prośbę: czy ktoś wie cokolwiek na temat żłobka na Malewskiego? a może macie jakiś godny zaufania i możecie go polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się