olsztyn

(9 wyników)
  • Witam.Był ktoś może?Warto jechać z dziećmi,jakie atrakcje dla młodszych i starszych?
  • Studentka I-go roku biotechnologi na UWM poszukuje spokojnej dziewczyny:) ...do wspólnego wynajęcia mieszkania lub pokoju na terenie Olsztyna kontakt gg: 3547585
  • Ostatnio słyszałem o porwaniach studentek z olsztyna dla organów do przeszczepów.podobno jedna z porwanych jest Tatiana T. z ciechanowa czy wiecie cos na ten temat. tylko prosze o powagę bo znajac niektórych forumowiczów to zaraz bedzie temat do śmiechu.
  • Mam pytanie,jechał ktoś może w ostatnich dniach w kierunku Olsztyna? Bo akurat jutro tam się wybieram.Jak warunki na drogach,mam nadzieje,że nie takie jak w Ciechanowie?
  • 19 listopada, godz. 19.00 Kawiarnia Artystyczna CKiSz / bilet - 10zł / Zespół Enej to energetyczny rock z dokładką folku, dolewką reggae, a całość okraszona niebanalną nutą wschodniego akordeonu przeplatającego się z dźwiękami hucznej sekcji dętej – takie właśnie danie to specjalność wieczoru serwowana przez olsztyński zespół ENEJ. Nietuzinkowe i oryginalne brzmienie jest wynikiem fascynacji kulturą i tradycją ukraińską, od początku będącą inspiracją do stworzenia niezwykle pobudzające...
  • jak w temacie.
  • W związku z tym, że zbliżają się cieplutkie weekendy i niektórzy w tym czasie chcieliby coś pozwiedzać poznać jakieś ciekawostki naszego Ciechanowa i okolic chciałbym rozpocząć taki wątek i mam nadzieję ze nie padnie szybko. W tym wątku podajmy nasze propozycji ciekawych miejsc typu ciekawe obiekty, ruiny, bunkry itp. Itd. Podajmy konkretne namiary na takie miejsca.Pozdrawiam
  • witam, czy ktoś zna jakiś firmy w Ciechanowie zajmujące się sprzedażą zestawów do podpisu elektronicznego. Od 21 lipca br trzeba bedzie mieć taki bezpieczny podpis elektroniczy by rozliczać się z ZUS-em. Jeśli ktoś ma jakies namiary na firmy z Ciechanowa zajmuące się tym to będę wdzięczny. Pozdrawiam
  • na innych jakoś tego nie widać, są logiczne dyskusje itp, a tu wszyscy się obrzucają nawzajem błotem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się