olsztyn

(6 wyników)
  • Witajcie! Czy możecie polecić mi dobrego ginekologa od niepłodnosci W Olsztynie?
  • cześć dziewczyny! Sorrki,że tylko wypytuję ale dopiero zaczynam tą drogę. szukam dobrego lekarza gin w olsztynie, który pomoże mi zajść w ciąże
  • Kochane dziewczyny, proszę napiszcie u kogo można szukać pomocy w Olsztynie jeżeli chodzi o niepłodność? Czy wiecie jakie są opinie na temat Zygoty doktor Olszewskiej,jak przeprowadza inseminację,czy któraś leczyła się u pani doktor i czy po inseminacji zaszła w upragnioną ciążę? Z góry dziękuję za odpowiedź
  • odezwijcie sie jesli jestescie !
  • dziewczyny z olsztyna czy możecie polecic dobrego ginekologa?
  • Mąż zrobil badanie nasienia i ma obnizona ruchliwosc plemnikow-40%,powinno byc ok.60%,ich liczba w normie.Staramy sie o dziecko od lutego,z 3 mies.przerwa,wiem,ze krotko,ale czas nas troche goni,ja mam prawie 32 lata,mąż jest sporo starszy.Gines powiedzial,ze dopiero za pol roku po kuracji plemniki beda zywsze,ale jak zaniedba sie kuracje,to dluzej.No i oczywiscie nie ma gwarancji,ze za 1 razem od razu zaciaze!A moze zdarzaja sie cuda i ktoras z Was zaszla w ciaze pomimo slabego n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się