Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      olsztyn

olsztyn

(13 wyniki)
    • jak wyglądają egzaminy w olsztynie?? Czy egzaminatorzy są ok??
    • Czy ktoś zdawał egzamin w Olsztynie? Proszę o opinie.
    • Zdaję poniedziałek, 30 lipca w olsztynie. Njbardziej boję się Ronda Bema, schemat pod tym adresem: www.ock.olsztyn.pl/main.php?fid=151&pg=21, taki mały rysuneczek z boku strony. Czy ktoś wie jak jechać z Limanowskiego (to ta ulica na górze schematu, tak mi się przynajmniej wydaje) w lewo w stronę Dworca? Ja zaczynam z lewego pasa, z kierunkowskazem, i potem cały czas środkowym, kończę na lewym pasie. Mój instruktor (totalnie niekompetentny) mówi, że trzeba wjechać na wewnętrzny pas ...
    • ...proponuję aby(jeśli jest ktoś taki) wszyscy zdający 20 lutego w Olsztynie podpisali tu listę obecności....a potem danego dnia spotkali się pod WORD em....ja pierwsza Agata...godz13.15
    • W tym wątku osoby, które zdawały egzamin na prawo jazdy w Olsztynie mogą podzielić się swoimi wrażeniami i opinią na temat egzaminatorów. W Olsztynie stosunkowo łatwo jest zdać, skarg na egzaminatorów jest bardzo mało, ale ciekawi mnie opinia osób będących "w temacie" jak nikt inny czyli....samych zdających.
    • Dzisiaj zdałam w Olsztynie.Podejście nr 4, po ponad pólrocznej przerwie, kiedy juz sobie całkowice odpuściłam.Także były testy,placyk i miasto. Jak macie jakies pytania, to piszcie. Pomoge jak będe mogła.
    • Hej, musze brac niestety jazdy doszkalające i moze ktos jest z olsztyna na tym forum i mi by polecil jakiegos dobrego instruktora?
    • Witam. Wybieram sie na kurs prawa jazdy w Olsztynie - czy mozecie polecic jakas dobra szkole - gdzie mnie pozadnie przygotuja do egzaminu? Jest to dla mnie wazne bo mozna powiedziec ze w zyciu za kolkiem nie siedzialam:( ale mam checi:)
    • jestem bardzo wkurzony, bo dziś oblałem (moje pierwsze podejście). nawet na mieście nie mogłem się wykazać, bo już zawaliłem manewry-i to w taki głupi sposób. a egzaminator (stary obleśny dziad w śmierdzącej marynarce z lat 60- tych) oblewał mnie z takim uśmieszkiem, że miałem ochotę mu przywalić. Trudno- może za miesiąc będzie lepiej.
    • Bardzo jestem zainteresowana wszelkimi opiniami na temat zdawania egzaminów w Olsztynie. Wczoraj oblałam drugi raz prawko w Olsztynie. Za pierwszym razem placyk i tu przyznaje ewidentnie z mojej winy, natomiast za drugim razem oblałam na mieście. Wylosowałam trasę nr 9 , pół godziny jeździłam po całym mieście i na samym końcu jak już wjeżdżałam na rondo w stronę Towarowej , zamiast z 1 ruszyłam z 3 biegu. Silnik zgasł. Wiem, ze zrobiłam źle, zwłaszcza, że było to rondo ale czy nie można...
    • ...zdaję poraz pierwszy i mam totalnego stresa,do wordu jade sama i nie wiem jak sobie poradze...brrrr
    • Zdałam w Olsztynie i jestem szczęśliwa
    • w poniedzialem zdalam egzamin na prawojazdy (pierwsze podejscie i ostatnie:)), dzis bylam oplacic w wydziale komunikacji 77zl no i bede za ok. poltora tygodnia smigac;)jupi!Glupota kupowac lub dawac lapowki jak mozna zdac i wyjdzie tanio;]Ja zdawalam w Olsztynie, w samochodach byly mikrofony i kamery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się