onkolog

(4 wyniki)
  • witam, jestem tydzien po operacji tarczycy (wyciety prawy plat - rak brodawkowaty o charakterze pecherzykowatym i czesc lewego - zmiana lagodna), jutro mam pierwsza wizyte u onkologa o co powinnam zapytac? jakich badan dopilnowac? i jak sie sprawdza, czy sa przerzuty, za pomoca usg?
  • poszukuję dobrego chirurga onkologa w Warszawie.Mam do usunięcia całą tarczcę.Czy może ktoś mi pomóc, sprawa pilna.
  • gdy bylam w CO w gliwicach, zadali ode mnie. na innym forum posza, ze nigdy do onkologa nie bylo potrzebne skierowane. jak to sprawdzic?
  • Bardz prosze tych którzy maja tą chorobe o ustosunkowanie sie do mojej wypowiedzi. Mam zespół różnych objawów- endo twierdzi, ze to nie od niedoczynnosci przytarczyc, poniewaz on ma wielu takich pacjentów i zaden nie ma takich objawów, leczyłam sie u psychiatry w zwiazku z jego sugesią- nawet u 3- ale w końcu niktnic nie stwierdził optrócz tego ze jestem trudnym przypadkiem, neurolodzy tez nic a objawy jak sa tak sa- raz mniejsze raz wieksze. Endo twierdzi ze brak przytarczyc ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się