Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      oprogramowanie

oprogramowanie

(3 wyniki)
    • -- KŁOPOTY Z PAKIETEM MĄŻ 2.0 Do Serwisu Technicznego: Około roku temu dokonałam upgrade programu Chłopak 1.0 do rzekomo lepszego Mąż v 2.0. Był to pakiet promocyjny i uległam zachętom. Niestety, niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że ma szereg funkcji ubocznych nie opisanych w dokumentacji. Program pracuje dużo wolniej, nie chce współdziałać z wieloma moimi ulubionymi programami i pożera cenne zasoby systemowe. Razem z upgrade przestał...
    • Na temat sprawdzania komputerów? Tzn podobno robione są naloty z prokuratorem i sprawdzają czy w domach i firmach nie ma pirackich płyt, oprogramowań, muzyki itp. Wiecie coś o tym? Bo jakoś lipnie mi to brzmi....
    • Do Serwisu Technicznego: Około roku temu zmieniłam oprogramowanie na rzekomo lepsze. Do tej pory używałam pakietu Przyjaciel 5.0, a zamieniłam go na intensywnie promowany pakiet Mąż v 1.0. Niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że system pracuje dużo wolniej, szczególnie jeśli chodzi o aplikacje związane z kwiatami i biżuterią, które pod pakietem Przyjaciel 5.0 działały błyskawicznie i bezbłędnie. Jakby tego było mało, instalacja pakietu Mąż 1.0 spow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się