Forum Komputery Wirusy, trojany, spyware
ZMIEŃ
      oprogramowanie

oprogramowanie

(7 wyników)
    • witam, mam koledzy i koleżanki do was ogromna prośbę nie wiem jak usunąć wirus czy oprogramowanie w każdym bądź razie coś co nie powinno być w systemie. używam antywirusa AVG i przy skanowaniu systemy nie wykrywa on nic podejrzanego ale za każdym otwarciem jakiejkolwiek strony wyskakuje komunikat z AVG obiekt zagrożenia został zablokowany Nazwa pliku: www.google-analytics.com/ga.js Zagrożenie nazwa: program wykorzystujący lukę zabezpieczeń blackhole exploit kit ( type 2005 ). obiekt jest niby...
    • Przeskanowałam swojego kompa Panda Scaner on line i wykrył mi, że mam oprogramowanie szpiegujące. Błagam o pomoc - jak się tego cholerstwa pozbyć i jak się przed nim bronic na przyszłość? To jest jakiś Adware. W razie potrzeby mogę wkleić tu raport jaki mam ze skanowania Pandą. Błagam o pomoc.
    • Mam mala firme podlaczona do internetu oraz mala siec komputerowa, chcialabym kupic odpowiednie oprogramowanie antywirusowe, chroniace moje komputery. Prosze o polecenie jakiegos produktu. Dziekuje
    • mam tego dużo tylko nie mam pojęcia jak domowymi metodami się pozbyć, z góry dziękuję za pomoc
    • Trwa sprawdzanie, czy na komputerze zainstalowano najnowszą wersję oprogramowania aktualizacyjnego przeznaczonego do współpracy z witryną sieci Web… ....i to wszystko co się dzieje.... dlaczego???
    • Witam. Fajnie, że taki temat został poruszony. Ostatnio dopadł mnie wirus, choć mało groźny, ale zmusiło mnie to do zastosowania antywira. Jednak uważam, że firmy które oferują takie oprogramowanie powinny bardziej udostępniać oprogramowanie chroniące dane przed wirusami. Nie każdego stać na pełną wersję MKS`a czy Nortona. A istnieje uzasadniona obawa, że darmowe programy po parę Kb nie są tak skuteczne. Według zasad ochrony danych (inż. T. Bilski) powinno się stosować parę takich...
    • Od jakiegoś czasu syn mimo zakazu korzysta z mego komputera(ma własny) Prowadze dośc barwne zycie i nie mam zamiaru informowac go o tym. Ale mam watpliwości czy pomimo mej dyskrecji me tajemnice nimi pozostaną. Mam do Was prośbę- chciałbym zainstalowac sobie program dzieki któremu chce wiedzieć gdzie (podczas mojej nieobceności w domu) baraszkowal na moim kompie mój syn, chce wiedzieć jakie ma hasła na swoich komunikatorach. Chodzi mi wyłacznie o mój komputer- jesli wchodzi na mój komp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się