Forum Gospodarka e-Biznes
ZMIEŃ
      oprogramowanie

oprogramowanie

(12 wyniki)
    • Zastanawiałem się nad założeniem własnego biznesu. Sklep internetowy z częściami do motocykli, to jest to. Znam się na motorach więc czemu nie. Problem tkwi w jednym. Żadne oprogramowanie sklepu internetowego które przejrzałem nie przyciągnęło mojej dłużej uwagi. Proszę o jakąś wskazówkę. Czym mam się kierować przy wyborze oprogramowanie sklepu internetowego? Co jest najważniejsze przy wyporze?
    • W tym wątku wymieniajmy się informacjami dotyczącymi oprogramowania sklepu internetowego. Aby łatwiej było znaleźć informacje, w tytule wpisujcie nazwę programu oraz czy jest darmowy czy płatny.
    • Mam takie zapytanie do Was bardziej doświadczonych właścicieli sklepów internetowych.Czy są firmy oferujące obok serwera wirtualnego także w miarę sensowne oprogramowanie sklepu internetowego. Sama mam sklep na "home.pl" ale nie jestem zadowolona , gdyż jego layout pozostawia wiele do życzenia , a nie ma możliwości wprowadzania wielu zmian w grafice i układzie.Ale skoro "home.pl" coś takiego wprowadził , to są może inni dostawcy miejsc na serwerze , którzy oferują lepsze oprogramowanie sklepu...
    • Witam! Przymierzam się do otwarcia sklepu internetowego. Obecne już jeden mam oparty na osc commerce jednak nie jestem zadowolona z tego darmowego oprogramowania. Czy możecie polecić jakiś dość tani skrypt sklepu internetowego? Na googlach jest mnóstwo firm, jednak szukam firmy godnej polecenia. Pozdrawiam
    • Tak jak w temacie szukam sklepu który, według Was ma najlepsze wspomaganie pozycjonowania. Wiadomo i tak zapłacić będzie trzeba osobno za pozycjonowanie ale może da się to trochę wspomóc?
    • Witam wszystkich! Dokładnie tak jak w temacie, spełnia się moje marzenie ;)) Niedługo otwieram mój własny sklep internetowy z bielizną damską, w związku z tym poszukuję odpowiedniego oprogramowania, a jestem zielona w tym temacie :(( Macie jakieś propozycje? Nie chcę wydawać na początku fortuny na sklep :)) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Pozdrawiam, Madzia
    • Witam wszystkich. Jestem na etapie zakładania sklepu internetowego. Byłbym wdzieczny za podpowiedz gdzie się zaopatrujecie w kartony wysyłkowe, jaka firma robiła wam sklep internetowy, z jakiej firmy kurierskiej korzystacie i jaki rodzaj płatności cieszy się największym zadowoleniem z obu stron? pozdrawiam Marcin
    • Witam wszystkich serdecznie, za kilka tygodni mam zamiar otworzyć sklep internetowy. Sprzedawał w nim będę akcesoria do komputerów PC, oprogramowanie, konsole do gier i, być może, artykuły Audio i RTV. W związku z tym, mam do Was, jako do bardziej doświadczonych, kilka pytań (zaznaczam tutaj, że jeszcze chyba jestem w tej tematyce "zielony"): - czy możecie polecić jakąś dobrą firmę księgową na terenie W-wy ? - jakie wybrać oprogramowanie ? Jakie funkcje powinno zawierać ? Oglądałem ...
    • Mam do Was pytanie o kasę fiskalną. Zamierzam wkrótce uruchomić sprzedaż internetową i chcę (muszę, bo oprogramowane kompurterowe itp.) kupić kasę fiskalną. Czy możecie mi poradzić, czym się kierować przy wyborze takiego urządzenia? I co z nim zrobić po kupieniu (urząd skarbowy etc.) Dziękuję za pomoc.
    • Witam, zamierzam otworzyć sklep i chcę skorzystać z nastepującej konfiguracji: www.shoper.pl - oprogramowanie, www.home.pl - domena, serwer itd. Czy ktoś z Was może mi coś na ten termat powiedzieć ? A może ktoś korzysta z usług w/w firm ? Pozdrowienia
    • Witam, właśnie uruchomiliśmy sklep i okazało się to bardzo, bardzo proste. Zresztą sami oceńcie: www.nlp.net.pl Oprogramowanie do obsługi sklepu jest na tyle elastyczne, że to co teraz widzisz to efekt pracy 2 osób przez około tydzień. Według mnie: imponujące... Pozdrawiam, Igor Zakrzewski www.nlp.net.pl
    • Zalozylam ponad rok temu sklep u nich, funkcjonowal bardzo dopbzre, oczywiscie dzieki mojej ciezkiej pracy, tydzien temu moja domene oddano, pewnie ODSPZREDANO komus innemu, nie wyrazilam na to zgody. Dowiedzialam sie po fakcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się