Forum Praca Praca w IT
ZMIEŃ
      oprogramowanie

oprogramowanie

(9 wyników)
    • Witam Mam dwuletnie doświadczenie jako tester oprogramowania, chciałabym przejść do innej firmy. Zajmuję się testowaniem głównie manualnym. Jaką kwotę wynagrodzenia mam podać aby nie przesadzić. Pozdrawiam
    • Witam, Obecnie pracuję we Wrocławiu na stanowisku testera oprogramowania, zarabiam 4 tyś brutto, jednak w przyszłym roku zamierzam przeprowadzić się do Warszawy. Ze względu na to ze nie znam zupełnie warszawskiego rynku pracy chciałbym zapytać ile realnie może zarobić tester oprogramowania mojego pokroju. teraz trochę o mnie: - prawie dwa lata doświadczenia w testowaniu i wdrożeniach dla telekomunikacji - doświadczenie w testowaniu modułów GSM/UMTS - testowanie embeded dla Siemensa -...
    • Jestem programistą od 10 lat. Pracowałem w różnych firmach i branżach, włącznie z pracą za granicą. Z racji zawodu (elektronik) zawsze zajmowałem się oprogramowaniem działającym w urządzeniach elektronicznych (embedded). Doszedlem chyba w okolice górnego zakresu pensji i stanowisk w zakresie programowania. Teraz zastanawiam sie nad dalszym rozwojem kariery. Potencjalne drogi to - zarządzanie projektami - zarządzanie zespolem (to mnie chyba nie pociąga, mam większą wiedze techniczną ...
    • siedzenie 8h przed kompem i psucie wzroku ? to nie zart - pytam powaznie, bo jestem w toku rekrutacji :) oto kawalek org. oferty: Wymagania: -wykształcenie wyższe preferowane kierunki elektryka, elektronika, automatyka -dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie -mile widziana znajomość języka niemieckiego -podstawowa wiedza w zakresie rozwoju oprogramowania wbudowanego w -podzespoły z wykorzystaniem przynajmniej jednego języka -programowania wyższego poziomu (C...
    • Witam, Aktualnie jestem jeszcze studentem informatyki. Jednak zdecydowałem się rozpocząć już jakąś pracę, jednak nie mam pojęcia od czego zacząć. Z jednej strony pojawia się problem braku doświadczenia, z drugiej czas który muszę poświęcić na jego zdobycie poświecić, nie chciał bym strzelać w ciemno, to znaczy zacząć pracy na stacji benzynowej żeby w końcu zostać 'załóżmy' programista. Aktualnie zajmuje się kilkoma małymi stronami internetowymi pracując na własną rękę, co prawda taka prac...
    • Witam Mam mały dylemat jaką ścieżkę kariery wybrać. Posiadam około 3 lat doświadczenia w IT jako tester. Chciałbym pójść na studia podyplomowe. W co lepiej zainwestować: Analiza biznesowa czy Project Management. Zaznaczam że oba kierunki są dla mnie interesujące. Dziękuję za wszystkie rady Piotrek
    • Witam, Jakis czas temu zainteresowalem sie tematem testowania oprogramowania. Koncze I rok studiow informatycznych na politechnice. Widuje czesto ogloszenia w ktorych firma poszukuje stazysty/praktykanta do testow oprogramowania. Moje pytania sa nastepujace: -Czy warto isc na taki staz, czy moze lepiej od razu szukac pracy testera a nie praktyki? (choc to na pierwszym roku moze byc trudne) -Czy na poczatku wymagana jest jakas wiedza z tego zakresu? Czy wszystkiego trzeba dopiero nau...
    • witam, pracuje jako programista c++ za granica. praca spokojna,dobre zarobki,nienormowany czas pracy, troche sie poprogramuje, kawka , pogaduszki. Jedak po roku pracy musze stwierdzic, ze jest troche nudne. Chcialbym sie dowiedziec od wieloletnich wyjadaczy, czy mozna stukac kod cale zycie, czy po pewnym czasie trzeba isc dalej ?
    • Witam i proszę o pomoc ! Chciałbym zatrudnić człowieka na stanowisku specjalista do spraw informatycznych (laptopy, nawigacja, MP3, MP4, oprogramowanie, PL softy) . Będzie się zajmował obsługą klienta, sprzedażą oraz doradztwem. Człowiek ten jest świerzo po studiach z dyplomem inżyniera. Jest to mój pierwszy pracownik i nie wiem ile mógłbym mu zaproponować ponieważ nie mam pojęcia jakie są zarobki w tej branży w województwie małopolskim bo tam otwieram swój sklep. Czy kwota 1300 zł ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się