osad

(7 wyników)
  • od tygodnia na końcu języka, przy gardle mam czarną/brunatną plamę na języku. większość języka pokrywa bialy osad. trochę bolała mnie wątroba przez 2 dni. a ten osad skąd? od wątroby? jak to wyleczyć? mam 22 lata. proszę o rady. pozdrawiam
  • Blagam odpowiedzcie!!!Czego objawem moze byc bialy osad na zewnetrznej czesci warg sromowych(duzych)???????nic mnie nei piecze, nie swedzi, wydzielina chyba normalna!Dbam o higiene, wiec nie ma mowy o niedomyciu jakims!!!!!Dodam ze ma to dosyc nieprzyjemny zapach jak sei rozetrze w palcach:((((Prosze o pomoc...
  • może to bardzo głupie pytanie... ale jestem niezorientowana...zawsze mam na bieliźnie biało-przezroczysta wydzieline... czy to jest normalne? czy po to uzywa sie wkladek higienicznych, zeby bielizna sie nie brudzila? Kiedys nie miałam tego problemu.
  • o jakich nieprawidlowosciach moze swiadczyc popekany jezyk? pozatym caly jezyk jest pokryty bialym nalotem. dodam ze mecza mnie takze wzdecia i gazy. odzywiam sie zdrowo.
  • witam, moj mocz wyglada dosc niepewnie, jest metny i plywaja w nim "farfocle". robilam ogolne badanie, wszystko wyszlo ok. zrobilam sobie posiew-nic nie uroslo. po zwirowaniu otrzymalam bardzo duzo zarozowionego osadu. co moze byc przyczyna takie wygladu? dodam ze czuje sie dobrze, ale bardzo zadziwil mnie wyglad moczu i chcialam to wyjasnic
  • W poniedzialek bede u lekarza z wynikami badan, ale prosze powiezcie czy mam powody do przerazenia: Badania krwi- wszystko w normie, OB-2. Mocz w normie oprócz: OSAD: krew w moczu + leukocyty w moczu - brak leukocyty w osadzie moczu 0-1-2 wpw erytrocyty w osadzie moczu: 3-5-7 wpw świeże Nie jestem przed miesiaczka ani po (18 dzien cyklu) Na szczegolowe USG gin czekam, ale badanie przez ginekologa - w normie, moze troche powiekszona macica) Dosc czesto siusiam, Prosze powiedzcie...
  • Nasiusiałam tydzień temu do pojemnika przed badaniem i się przeraziłam. Był mętny, później wytrącił się białawy osad, nigdy czegoś takiego nie miałam. Nie poszłam do laboratorium, obserwowałam co będzie. Od paru dni był normalny, przejrzysty, a dziś znowu.. Jakoś podejrzewam duszoną cebulkę, była wtedy i dziś. Czy to możliwe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się