Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      ottawa

ottawa

(5 wyników)
    • Witam. Jestem w Kanadzie w interesach, ale zostaje mi 8 dni na zwiedzanie, co w tym czasie moge zobaczyc w Toronto? Moze warto rowniez wyskoczyc do Ottawy? Juz bylem na Niagara Falls ;) Dziekuje za podpowiedzi i pozdrawiam.
    • Witam, Od kilku tygodni jestem w Kanadzie- w Ottawie. Chcialabym zostac tu przez najblizszych kilka miesiecy. Obecnie szukam pracy, naiestety, bez rezultatu. Moze znacie kogos w Ottawie kto moglby mi pomoc w poszukiwaniach? Mam wyzsze wyksztalcenie, wladam dobrze angielskim. Bardzo zalezy mi na znalzieniu jakiegos zrodla utrzymania sie tutaj, moge wiec pracowac w roznym charakterze. Podaje swoj aders e-mail: plomyk02@poczta.onet.pl Pozdrawiam, Justyna
    • Będe służbowo 2 tygodnie w Ottawie i w Toronto. Chciałbym mojej córce kupić snowboard z wiązaniami, tylko nie wiem w jakich sklepach szukać. Może znacie jakieś dobre i nie za drogie. Słyszałem o Sport Mart, a są jakieś inne ?? Pozdrawiam serdecznie
    • Witam, prosze o porady zorientowanych, gdzie warto wybrac sie na narty we wschodniej Kanadzie. Mieszkam obecnie w Ottawie, chcialbym wyjechac na narty w terminie mniej wiecej 17-26 lutego. Jakie miejsca polecicie? Chodzi przede wszystkim o dobra gore, mozliwie duzo tras no i jakas sensowna odleglosc od Ottawy - nie np 15 godzin stad, raczej 5-8. Jesli chodzi o ceny, to preferuje raczej te na studencka kieszen. Nigdy nie bylem na nartach w Kandzie, wiec zupelnie nie orientuje si...
    • Quebec(5)

Wybieram się do Kanady. Zaplanowałem sobie 4 dni w Montrealu, 2 w Ottawie i 4 w Toronto. Zamierzam podróżowac pociągiem. Czy wg Was dobrze to sobie rozłożyłem? Może warto więcj dni w Montrealu a mniej w Toronto? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się