penicylina

(5 wyników)
  • Biore antybiotyk, pytalam lekarki czy moge go przyjmowac w trakcie przyjmowania tabletek i powiedziala ze tak, po czym przeczytalam na ulotce z opakowania ze hamuje on jednak dzialanie tabletek. Mialyscie jakies zle doswiadczenia?
  • Czy to jest to samo, mnie się zawsze wydawało że ampicylina to z grupy ampicylin a amotax penicylin, ale znajoma twierdz ze to ta sama grupa, tak?
  • Czy ktoś moze mi podać dokładne składniki i proporcje mikstury Słoneckiego? Nie jestem w stanie przejść leczenia antybiotykowego gdyż jestem uczulona na penicylinę...Zastanawiam się jak sobie radzą z tą bakteria osoby , które się leczyły i niestety się nie wyleczyły , jakie mają sposoby na ból:(
  • Wiem ,ze to nie jest najodpowiedniejsze miejsce na moje pytanie ,ale nie moge znalesc poprzez internet zadnego innego lekarza. Mieszkam na stale w Hiszpanii. Jestem uczulona na Syntarpen, niestety leku tego nie ma w tutejszych aptekach. Musze jednak powiadomic lekarza przynajmniej o jego skladzie. Pomozcie - jaki jest sklad syntarpenu ?!!!( po lacinie prosze) Pozdrawiam
  • witam mam 19 lat jestem alergiczka to juz zaznacze na poczatku - trawa i te sprawy. dlatego w tym sezonie zażywam ALLERTEC i jest cudownie. Od dwoch tygodni także lekarz przepisał mi lek w atomizerze do nosa o nazwie BUDHERIN. jednak moj problem lezy gdzies indziej.5 dni temu obudziłam sie z bolem gardla.po poludniu dostalam wysoką gorączke i trafiłam na pogotowie bo to była niedziele.stwierdzona angine.dostałam antybiotyk nie wiem czy dobrze napisze nazwe DUOMOX 2 razy dziennie.d...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się