pijana

(3 wyniki)
  • witam was dziewczyny!Mam wielki problem - byłam na babskiej imprezie i trochę sie wstawiłam - 4 piwa i drink, po tym dowiedzialam się że jestemw ciąży i bardzo się martwię czy wszystko będzie o.k. z moją dzidzią!
  • ...można kochać się bez ryzyka zajścia w ciążę? Oczywiście chodzi mi o skutecznośc tabletek anty. Cos podsłyszałam, że z alkoholem tabletki nie działają - czyli teoretycznie co jakiś czas kobiety powinny zachodzić w ciąże przy braniu... no chyba, że są całkowitymi abstynentkami. Nie zdarzyło mi sie kochać po wypiciu jeszcze, ale chce co nieco wiedzieć, zanim się zdarzy ;) Pytanie może banalne, ale nie doczytałam jeszcze na nie odpowiedzi.
  • Mam problem, szukam coś skutecznego na obrzęki. Tialorid już nie pomaga. Lekarka zmieniła mi lek na Furosemid, niestety też nie działa. Słyszałam, że dobrym środkiem odwadniającym jest sok z brzozy. Stąd moje pytanie czy ktoś go stosował i z jakim skutkiem? W jakich ilościach trzeba go pić? Mnie np. bardzo pomaga dieta kapuściana. Po pierwszym dniu stosowania "wylewam" z siebie 4kg, no ale jak często można jeść nielubianą kapuchę. Proszę poradźcie coś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się