Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
      pijana

pijana

(3 wyniki)
    • Jak to jest z wzywaniem panów w mundurach? Czy jest jakaś osobna linia, czy starczy 997. Co mówić, przez telefon i jak przyjdą, co oni będą mówić jak przyjdą. Co, jeśli pijany ojciec śpi (!) (No i jestem już od jakiegoś czasu pełnoletnia...)
    • mój ojciec pije, ale nigdy nie byłam negatywnie nastawiona do alkoholu. sama czasem się napiję(jestem studentką :-)), ale wiem, że bez tego też bym się dobrze bawiła i alkohol nie jest mi potrzebny do szczęścia. wręcz przeciwnie, nie lubię być pijana. nie mam nic przeciwko mężczyznom, którzy piją. mój chłopak na szczęście nie nadużywa alkoholu. raz zdarzyło mu się przesadzić (napił się absyntu). wpadłam wtedy w histerię, bo zobaczyłam w nim ojca. jak to jest u was?
    • dużo się dowiedziałam o mnie właśnie od moich dzieci. Jak wyprowadzałam się w domu, po awanturze Natalia nie pamięta- bo miała niespełna 2 lata- chociaż ostatnio zaczęła opowiadać jak buty dopiero na dole pod klatką nakładała ( brat jej opowiadał ?) , eks jak był pijany może z 3 razy stukał do nas- ostatni raz w styczniu (pół roku temu) młoda ma 3,5 roku. eks od 4 m-cy nie pije, parę razy w tyg. je bierze do siebie. Ostatnio ktoś w biały dzień puka do drzwi, porusza klamką, ja zamarłam,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się