Dodaj do ulubionych

Wesele w Poznaniu

04.07.18, 15:58
Cześć.
Planujemy niewielki ślub, na ok 60-70 osób. Poszukujemy sali w Poznaniu lub okolicy (byle nie daleko). Zależy nam aby cena nie przekraczała 200zl za osobę.
Znacie takie lokale godne polecenia?
PS. Mi wpadł w oko Pałacyk pod lipami w Swarzędzu i Dworek Staropolski w Poznaniu ale nie wiem jak tam jest na żywo, jakie jedzenie?
Obserwuj wątek
    • marzena1591 Re: Wesele w Poznaniu 25.10.18, 21:44
      Wzięliśmy studio marco na nasz ślub i wesele .U nas były 4 osoby,pani fotograf, dwóch kamerzystów i pani która nagrywała film za pomocą aparatu.Rozpoczynają swoją pracę od ubierania, gdzie też nagrywają dom z drona. Później kościół też jest nagrany z drona, a cała uroczystość zaślubin za pomocą kamer i aparatu.Mają dobrą cenę na drona, a nam bardzo na tym zależało.Niedawno wstawili na fb teledysk z całej naszej uroczystości.Szok,jaki piękny.Podoba mi się, że każdy teledysk mają inny , a nie wszystko takie samo.Muszę też powiedzieć ,że bardzo mili ludzie, nawet wszyscy na weselu o tym mówili.Film na płycie po zmontowaniu będziemy mieli około 1,5 godziny, ale wszystkie zdjęcia i filmy, które zostały nagrane na ślubie i weselu dostaniemy na dysku.Dobre studio,więc polecamy
      • marzena1591 Re: Wesele w Poznaniu 25.10.18, 21:50
        Przepraszam nie tutaj miałam napisać smile
    • mamba6997 Re: Wesele w Poznaniu 13.11.18, 12:41
      www.gdziewesele.pl/poznan
      Polecam Ci tą stronke, znajdziesz tam opinie o tych obiektach które wpadły Ci w oko albo znajdziesz inne które również Ci się spodobają.
    • wero-sia3 Re: Wesele w Poznaniu 11.12.18, 11:59
      Jakieś 15 km od Poznania masz w Puszczykowie idealne miejsce, HOT_elarnia Hotel i SPA. Jestem w 100% pewna że Ci się spodoba, ja te sale o których piszesz oglądałam i jak pojechałam tam to wiedziałam od razu że to jest to. Jedzenie, obsługa, atmosfera i ogólnie samo miejsce - bo jest blisko Poznania a z drugiej strony mega spokojnie i cicho, to wszystko 10/10. Mają stronę w necie, polecam kontakt z panią Sandrą.
    • izabelastark Re: Wesele w Poznaniu 08.07.21, 14:32
      Bardzo ciekawe komentarze odnośnie organizacji wesela. To wyjątkowe wydarzenie w życiu każdego człowieka. Dlatego tak ważne jest przygotować się jak najlepiej od strony organizacyjnej. Najważniejsze jest znaleźć miejsce gdzie będzie się odbywała uroczystość. W okolicy znajdziemy wiele propozycji jeśli chodzi o sale weselne poznań tylko trzeba sobie zadać pytanie czym kierować się przy wyborze? Nie zawsze cena będzie najlepszym wyznacznikiem, a wybieranie najtańszych propozycji to szukanie niepotrzebnych oszczędności. Ustalmy z góry jaki mamy budżet oraz ilu gości chcemy zaprosić. Robienie wesel na kilkaset osób jest przerostem formy nad treścią dlatego zastanówmy się czy nie lepiej zaprosić rodziny oraz bliskich. W ten sposób będziemy w stanie zwiększyć znacznie standard w jakim będzie się obdywało nasze wesele.
    • kasiamikko Re: Wesele w Poznaniu 12.08.21, 14:18
      Mi się bardzo podobało wesele w tym miejscu www.karczma.turek.pl/. Bawiliśmy się tam przednio. Bardzo ładna karczma z eleganckim wystrojem> Świetna obsługa i pyszne jedzenie. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka