Dodaj do ulubionych

Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie

15.07.15, 09:38
Witam,
poszukuję kreatywnego fotografa w przystępnej cenie smile
Zdjęcia z kościoła, wesela + plener. Na weselu fotograf powinien być co najmniej do oczepin.
Na weselu będą gadżety do zdjęć, więc fotograf powinien być też kreatywny aby zrobić wszystkim fajne zdjęcia, które oprócz klasycznych zdjęć weselnych będą wesołe/zabawne i niepowtarzalne.
Miło by było również, gdyby fotograf sam zachęcał gości do zapozowania smile
kamerzysty nie chcemy więc zależy nam na dużej ilości zdjęć w wysokiej rozdzielczości.
Fajnie by było gdybyśmy dostali od fotografa wszystkie zdjęcia na płycie (przebierzemy je sobie już potem sami i wybierzemy te które wg nas są fajne). Nie wszystkie zdjęcia muszą być retuszowane i drukowane, niemniej zaznaczam że interesowały by nas wszystkie zrobione zdjęcia.

Podsyłajcie linki/nazwiska sprawdzonych przez Was fotografów.
Oferty od samych fotografów proszę przesyłać na maila asiunia-123@o2.pl
Obserwuj wątek
    • 3maria_45 Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 09.01.16, 20:55
      Ja to polecam zlecenie i filmowania i fotografowania jednej firmie. Mam 3 córki i wszystkie wesela obsługiwała jedna firma . www.sdron.pl Maja super fotografa, kamerzyste , drona. Film spójny ze sobą. napisz do nich biuro@sdron.pl

Ja polecam, a nawet sie już zaprzyjażniłam !
    • majcherstudio Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 12.01.16, 22:53
      Polecam www.majcherstudio.pl
    • zibi1970-1 Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 01.03.16, 10:47
      Polecam

zebserbanfoto.com
      foto-albumy.eu
    • sonia5554 Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 09.04.16, 22:21
      Szczerze polecam www.adamwitafilm.com/ sympatyczni pomocni robią filmy oraz zdjęcia .Profesjonalni z uśmiechem i życzliwością dla każdej z par .Są warci każdej ceny! Gyby nie oni nie mielibyśmy tak cudownego filmu z wesela smile Polecam ,Polecam i jeszcze raz polecam ...
      Pozrawiam Monike i Adama bo właśnie o nich jest mowa super ludzie z klasą i wyczuciem smile
    • gab.ii Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 31.05.16, 19:05
      Polecam Andrzeja smile
      www.abartkowski.pl
    • karolinkamika77 Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 25.03.18, 21:19
      ZdjeciaNaSlubie.pl to nowa marka działającej od 15 lat na rynku firmy fotograficznej specjalizującej się w reportażach ślubnych.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej ZdjeciaNaSlubie.pl.

Zdjęcia ślubne przez nas wykonywane cechują się świeżym spojrzeniem, oryginalnością i kreatywnością w podejściu do tematu ślubów.
      Proponujemy również sesje narzeczeńskie, dziecięce, ciążowe...

Zachęcamy do współpracy firmy na sesję modowe i produktowe.

ZDJECIA NA ŚLUBIE. PL kreatywna fotografia ślubna TO NAJLEPSZY WYBÓR!!!!

ZAPRASZAMY NA STRONĘ WWW.ZDJECIANASLUBIE.PL

Tel. 505 095 088

email: info(AT)zdjecianaslubie.pl
    • agatafoto Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 14.08.18, 16:01
      jeśli ktoś szuka dobrego fotografa z Łodzi, to polecam pana Tomasza Pawlaka. zawsze piękne i profesjonalne zdjęcia smile centrum Łodzi przy ulicy narutowicza
      tomaszpawlakfotograf.pl/
    • tomasztomaszek1 Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 26.08.18, 17:18
      Polecam sprawdzoną przeze mnie ekipę Bielak Studio. Znajdziecie ich na stronie bielakstudio.com.pl/ są bardzo dobrzy w tym co robią, warto sprawdzić ich portfolio dostępne na na stronie.
    • pannamlodarzeszow Re: Fotograf - wesele 2016 - kogo polecacie 07.11.18, 10:12
      Ja polecam Piotra z www.thisday.pl
      Nie jest takim standardowym fotografem ślubnym. Potrafi wydobyć emocje i uchwycić je na zdjęciach ślubnych. Działa z klasą i że smakiem oraz dopasowuje się do stylu. Goście byli zachwyceni tym jak otwarta jest osobą i jak potrafi się zasymilować aby zdjęcia wyszły naturalnie i nie pozowanie.

Jesteśmy zachwyceni zwalszcza sesja poslubna. Można mu zaufać. Z tego co mówił to działa w całej Europie i można z nim polecieć
      trż na sesję ślubną zagraniczną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka