plenery

(4 wyniki)
  • Czy możecie polecić jakieś miejsce, gdzie można urządzić spotkanie dla ok. 20 osób+dzieci (Warszawa lub okolice, najchętniej w okolicach linii otwockiej). Interesuje mnie układ: 1) jedzenie organizujemy sami, płacimy za miejsce z infrastrukturą (stoły, jakaś łazienka, miejsce na grilla, choćby niewielki plac zabaw dla dzieci). 2) płacimy za całość : jedzenie + miejsce Lokale ze względu na cenę odpadają, mieszkanie za małe, własnej działki brak :) Pomyślałam o jakiejś agroturystce w oko...
  • Moja córeczka w tym roku kończy 5 lat. Urodziny są późną wiosną pomyślałam więc o zorganizowaniu imprezki w plenerze. Gdzie, kto i za ile organizuje tego typu urodziny dla dzieci w Warszawie, najchętniej na Ursynowie, Mokotowie lub okolicach? Przejrzałam to co wypluła wyszukiwarka ale nie znalazłam jeszcze nic ciekawego. Fajnie jeśli urodziny będą tematyczne. Widziałam kiedyś coś takiego w Parku Jordanowskim na Mokotowie, ale pojęcia nie mam kto był organizatorem :(
  • Hej, macie pomysł na chrzest na powietrzu w Warszawie? gdzie mozna? moze jest jakas knajpa która ma duzy ogród i mozliwosc zrobienia przyjecia na dworzu??? Proszę o pomoc...
  • Dziewczyny,planuje wyprawic corce drugie urodziny. Jest juz tak cieplo ze chcialam przyjecie zrobic na dworze. Poszukuje jakiegos lokalu ktore oferuje plac zabaw dla dzieci, jakas przestrzen do pobiegania i ewentualna organizacje gastronomiczna przyjecia. Myslalam o Lolku na Polach Mokotowskich, ale tam zawsze jest tyle ludzi :( Pomyslalam rowniez o pikniku w lesie Kabackim lub w Konstancinie, ale przeraza mnie przewozenie tego jedzenia, a ze samochod mam niewielki to musialabym obraca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna