Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      podkarpackie

podkarpackie

(9 wyników)
    • Oczywiście niedobrze bo całe to województwo jest pomyłką. Powinno być maxymalnie 8 silnych województw. Małe i słabe województwa nie mają szans na wyrwanie kasy z centrali. Poza tym Tarnobrzeg jest tak samo na Podkarpaciu jak i na Mazowszu czy Podlasiu. To tylko dzięki Maryjanowi mamy podkarpackie! A jak wy uważacie. Przeprowaźmy plebiscyt!
    • Dlatego trzeba teraz poprzeć mądrych ludzi z dorobkiem. Proponuję Panią Zofię Czub z lewicy.Dzięki kulturze osobistej jest szanowana nawet przez przeciwników.
    • 1. Priorytet to czysta woda dla mieszkańców Tornobrzega i okolic! 2.Równy dostęp do rynku pracy. 3.Wykrzytanie pełne środków unijnych 4.Modernizacja i rozbudowa szpitala wojewódzkiego 5.Inwestycje w drogi i mosty. To tylko niektóre tezy mojego programu. Zadbam o właściwe miejsce Tarnobrzega na mapie woj. Podkarpackiego.
    • Witam, pozwolicie proszę że odnowie ten wątek. Jestem na etapie poszukiwania zespołu na wesele na przyszły rok - jesli byliscie na weselu gdzie jakiś zespół wam się bardzo spodobał - ale nie tylko muzycznie - wazne tu też jest poprowadzenie oczepin, zabawianie gości itd. Bardzo liczę na wasze propozycje i ewentualne kontakty do tych zespołów. To mi bardzo pomoże a wiadomo że najlepiej wybierać coś sprawdzonego .. bo wesele to wyjątkowa chwila .. no i zespół też sie musi do...
    • Powstala inicjatywa obywatelska w sprawie S-9.Zachecam do podpisow... rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/0,0.html
    • Już kilka dni urzędowania mają za sobą ... jak ich oceniacie. Wrzodak, Ciesielski, Janas, Skowrońska, Bujak ... czy mamy powody do zadowolenia ?
    • Czy ktoś się orientuje, kto jest przewodniczącym PO i czy są jakieś tam wybory? A czy Platforma to wogule istnieje w Tarnobrzegu bo nic o niej nie słyszę, żeby coś robiła?
    • www.echodnia.eu/podkarpackie/?cat=10&id=34755
    • Głosami 26 radnych sejmiku przy 4 przeciwnych wicemarszałek Mastalerz odwołany ze stanowiska. I było ci Norbi zmieniać partię?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się