Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      podkarpackie

podkarpackie

(4 wyniki)
    • macie moze zestawy z niemca? prosze podajcie , ja mam dopiero 30 maja pozdrawiam
    • Mam jutrzejsze pytania na matematyke z woj. podkarpackiego i lubelskiego. Maja być takie same. Wierzcie mi tylko na nieistniejace zaufanie ale jestem tego dosałownie pewien. Może 90%. Chcecie pytania czy odpowiedzi? ;] Własnie wszystko rozwiazuje i dopiero za chwile może przepisze je z kartki na kompa. pozdrawiam maturzysci!!! razem możemy wiecej!!!! ;]
    • 1. Przywołując wybrane utwory literackie ustosunkuj sie do Opini "Człowiek moze sie odrodzic do prawdziwego i godnego zycia w kazdym momencie swojej egzystencji" 2. Świat jest oceanem szczescia. Przedstaw literacka wizje szczescia 3. Zmierzamy do wspólczesnej Europy. Co kultura Polska (literatura, film) moze zaproponowac mieszkancom starego kontynentu 4. Czy podzielasz opinie Cypriana Kamila Norwida "Czytanie wiecej niż sztuka jest" -- rap ponad wszystko, aaaaaaaaaaaaaaa...
    • niech sie wpisza osoby co dostaly emiala od juriego??? iz jakich wojewodztw potrzebuje śląski!!! polski i angielski!!!!!!! email: mikiandkiti@poprostu.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się